Csak engem idegesítenek ezek a cuki, ügyetlen, megmentésre szoruló anime lányok?
Figyelt kérdés
Pl: Sakura Haruno, Orihime, Kagome stb...2014. jún. 11. 15:27
1/9 anonim válasza:
Bocs: Kagome mint cuki és ügyetlen??? Viccelsz? Ő kifejezetten erős karakterű hősnő, más kérdés, hogy belecsöppen egy olyan világba, amihez először lövése sincs, de aztán jól felnő a feladathoz.
Egyébként ha idegesítenek, keress más animét, amiben erős hősnők vannak, pl. Slayers. De az "ügyetlen, védelemre szoruló lány" a szereplők egyik archetípusa amúgy.
2/9 anonim válasza:
Bővítsük ki a kategóriát! Igen minden filmben, és könyvben idegesítő, Hinata a narutoból különösen az.
3/9 anonim válasza:
Hinata pont, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik. Régen igen, de ma már csak Sakura van ebben. Hinata egy igazi nő lett.
4/9 anonim válasza:
Engem is idegesítenek, de attól még nem fogok más animét keresni amiben hősnők vannak, mert szeretem a Narutot.
5/9 anonim válasza:
Nem idegesítenek, de jobban szeretem a tsundere karaktereket. A kedvenc tsunderek közül is azokat szeretem a legjobban, amelyek lapos mellűek, és rosszul főznek.
6/9 anonim válasza:
Idegesítenek :D
De aki a legeslegeslegjobban, az a Bleach-ből Hinamori. -.- Nem főhős...hála az Istennek, de le lehetne már csapdosni :D
7/9 anonim válasza:
Ja, a Bleach-ből Hinamori tényleg idegesítő :D
8/9 A kérdező kommentje:
hinamori, igen, őt kifelejtettem. Tényleg, elfelejtettem, h ő is létezik XD Szerencsére nem szerepel sokat
2014. jún. 24. 18:29
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy láttátok-e az Espada Club című Bleach paródiából a filmet :D Abban egy kicsit Hinamori a téma :D Érdemes lenne megnézni, tuti besírnátok! :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!