Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Emlékszem egy animére. Valaki...

Emlékszem egy animére. Valaki ismeri a címét?

Figyelt kérdés

Volt egy anime amit nagyon kicsi koromban láttam, azóta keresem, hogy mi lehetett az. Szerintem sorozat volt, és én csak egy-két részt láttam belőle... Ez volt:

Egy kislány a szüleivel elutazott valahová, hirtelen valami mezőn termettek, ahol sok kaja volt, amit a két szülő megevett és disznóvá változott. A kislány nem evett, sőt, a szüleinek mondogatta, hogy nem kéne enniük belőle..

De megették. Aztán volt valami idegen lény aki elvitte a két disznót, a kislány padlót mosott, aztán ki kellett választania a sok disznó közül a szüleit, hogy visszakapja őket emberként. A lány azt mondta: "Sajnálom, ezek közül egyikőjük sem a szüleim" vagy valami ilyesmi. A gonosz idegen lénynek pedig mosolyról lehervadt a szája meg átváltozott valami meg nem tudom... Ennyire emlékszem, kb. 9 éve láttam...

Szóval ha valaki felismeri, megírná ide a címét?

2014. jún. 7. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Chihiro szellemországban
2014. jún. 7. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi ment a like kezecske :D
2014. jún. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!