Mi az a "CD DRAMA" Animéknél? Milyen alapon készül? Többi lent
Nos, én csak tippelek de én amikor összefutok egy ilyen drama cd-s vidivel, akkor néha egy manga képeit játsszák le.... Tehát valószínűleg a mangákhoz van , hogy pontosan miért azt nemtom. Esetleg, hogy élvezetesebbé tegyék.
(Nos azé remélem segítettem egy kicsit) :)
A CD Drama vagy Drama CD-t szerintem nem (csak) a yaoi/yuri műfajhoz találták ki. Ez lényegében egy hangjáték, hangoskönyv csak mivel hivatásos seiyuu-k adják elő ezért más mint egy egyszerű hangoskönyv. (pl. nem egy ember mondja fel az egészet...)
Animékhez is adnak ki ugyanúgy, változó hosszúságúakat, témája pedig nyilván az animével kapcsolatos, ilyen kis "melléktörténetek" vagy valami hülyéskedés.
De mangákhoz is csinálnak drama cd-t (természetesen yaoihoz is) itt a manga történetét követi a cselekmény általában.
De például láttam light novel-hez is már drama cd-t ... szóval elég szerteágazó és érdekes műfaj.
Elég borsos áron lehet hozzájutni, ugye szállítási költséggel egyetemben, éppen ezért kb. mindenki letölti... próbálkozz a google-be és biztos találni fogsz néhányat. De a yaoiorden-nek és a red light yaoi team-nek van külön drama cd letöltése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!