A kovetkezo animeknek lesz folytatasa? .
Figyelt kérdés
..es ha igen akkor kb mikor? :)
Attack on Titan
Tokyo Ravens
Medaka Box
Ao no Exorcist
Strike the Blood
HighSchool of the Dead
Accel World
Code:Breaker
Btooom!
Ben-to
Elore is koszike a valaszokat :)
2014. máj. 28. 11:50
1/4 anonim válasza:
az Attack on Titanból lesz élőszereplős film :) azt nem tudom, lesz-e folytatása, de ha igen, akkor tuti akkor, ha a manga végig ment, vagy egy főszálat lezárt, és abból lehet csinélni az animét...
Az Ao no Exorcistből nem hiszem, az le volt zárva rendesen, de még a manga fut, bármi lehet :D
a többit nem tudom ^^
2/4 anonim válasza:
Az Attack on Titan-nak 2015 vagy 2016-ban lesz folytatása.
3/4 Mell R. Ákos válasza:
Attack on Titan 2016 nyára körül jön, Tokyo Ravens nincs bejelentve, Ao no Exorcist remekül be van fejezve, Strike the Blood lesz (úgy emlékszem most, 15 nyarán) High School of the Dead szintén valamikor 2015 vagy 2016-ban lesz, Btooom! elég befejezetlen, szerintem lesz. A többit nem ismerem, bocsi! Remélem segítettem!
4/4 anonim válasza:
Az attack on titan 2016 aprilis 16-an fog kijonni. de lesz elofilm is belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!