Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Már nem megy az Animax, hol...

Dominik.ballo kérdése:

Már nem megy az Animax, hol mennek az anime műsorok melyik csatornákon?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Viasat6 on mennek az animék délutánonként megy a Dragon Ball Z és a Yu-gi-oh! Gx megy rajta.
2014. máj. 23. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, minek szórakoznál a TVvel, mikor van interneted, és több száz sorozatot be tudnál szerezni, és azokat akkor nézhetnéd amikor csak kedved tartja?!
2014. máj. 23. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 2-es tévének megvan a maga várázsa is.

Nem kell mindig feliratot olvasni elég a történetre figyelni.

Együtt nézhetjük azzal a tudatban akár több tízezer nézővel együtt nézzük.

Dragon Ball Zed nél pl végre láthatjuk tévében is sok év után így izgalamasabb is. (Sokaknak Nosztalgia mint nekem)

Már csak tiszteletből is nézzük az Animéket amiket, hogy adnak a tévében.

Ha ezt nem tudod át érezni akkor az a te bajod nem kötelező nézni... nagyon szeretem pl szinkron hangokat Pl Balázsi Gyula Cellként nagyon oké szerintem. Vágatlan meg nem vágatlan az nem izgat félre fordítás max nevetek rajta miket mondanak...

2014. máj. 23. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Drága én csak a kérdés előtt álltam kicsit értetlenül.

Ez a "több tízezren nézik velem együtt" engem spec nem nagyon hat meg, ha ugyan abban a minőségben nézhetem akkor és annyi részt amennyit csak akarok.

Mellesleg a Viasat 6on tudtommal nem is sorrendben adják a részeket, hanem ahogy esik úgy puffan alapon.

"Nem kell mindig feliratot olvasni"

Percenként elolvasni max 3-4 sornyi szöveget rettentő megeröltető ám :D

Meg am is közhely, de egy anime japánul az igazi :)

2014. máj. 23. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

"Mellesleg a Viasat 6on tudtommal nem is sorrendben adják a részeket, hanem ahogy esik úgy puffan alapon."

Sorrendben adják, a DBZ-t legalábbis. GX-et nem tudom, de arról sem olvastam panaszokat.

Kérdező:

Egy-két anime megy még pár csatornán néha, de csak ilyen gyerekesebb vackok meg régebbi, félbehagyott szinkronú műsorok: pl. Transformers Cybertron a Megamax-on és a Cartoon Network is ismétli majd az Inazuma Eleven lefordított részeit. És persze ott vannak az M2-n adott gyermekbarátabb japán készítésű rajzfilmek is.

2014. máj. 24. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Még az AXN Black-en fogják adni a DragonBall GT-t, gondolom, mivel még megvannak rá a vetítési jogaik, és ki akarják facsarni belőle az utolsó lehetőséget is. De új animéket nem fognak vásárolni.
2014. máj. 25. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de ha az internetre hivatkoztok jól esne egy-két link, vagy javaslatok animékre, az se baj ha feliratos mint pl: spice and wolf...
2014. máj. 26. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Először regisztrálj ide: [link]

Majd katt az "Ismertetők" fülre, ekkor bejön egy kereső (bal oldalt), és ki tudod keresni a te ízlésednek megfelelő sorozatot.

Ha találtál kedvedre valót innen tudod letölteni:

[link] -> Ide regisztrálni kell, de úgy is le tudsz tölteni ha a sorozat neve után beírod, hogy bakabt google-ba pl: Azumanga Daioh bakabt

Innen is tudsz sorozatokat letölteni regisztráció nélkül: [link]

Sőt akár online is nézhetsz sorozatokat feliratosan pl itt: [link]

Ha tudsz angolul akkor itt is nézhetsz még sorozatokat online:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az animeaddicts felirat archívumát ahol a nem általuk készített sorozatok feliratai vannak itt találod:

[link] /file/sub.php

Sok sikert, és jó szórakozást :)

2014. máj. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!