Medaka Box, Valaki érti ezt az animét?
Nem hiszem hogy valaki tudni fog valaszolni, de leírom hétha... szóval a Medaka Box cimű animéről lenne szó. Az utolsó előtti részben ugye Medakáék nyernek es mennek felfele a liftel, aztán kinyitódik az ajtó és lássák hogy Unzen meg a többiek mind meghaltak, és a sötétből előjön egy fekete hajú fiú egy nagy csavarral a kezében. Az utolsó rész meg már ugy kezdődik hogy egy ismeretlen lány dumál valamit ami nekem totál homály aztán meg elkezdődik a fekete hajú fiú története, amiben egy színváltoztató Abnormálissal harcol, aztan közben kiderül hogy ez a fiú valami Isten féle Abnormális mert bármit meg tud változtatni a világban, vagyis meg nem történtté tenni. Aztán a végé győz és vége az animének.. Akkor most mi történt Medakáékkal? Mert az utolsó részben meg sem jelentek.. lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de nem értem.. léci valaki magyarázza el.. bocsi a regényért!
Előre is köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!