Tudtok ennél brutálisabb animét mondani?
Mirai Nikki sem rossz anime. Végül is a célja a gyilkolás, vannak benne véres jelenetek, kar-fej is repülni fog benne.
Deadman wonderland
Ide a tuti választások inkább a 90-es évek trasher animéi lennének, pl Apocalypse Zero, Genocyber.
Mert nincs is annál szebb mint amikor dagadt S/M cuccba öltözött mutáns nőszerű dolgok hatalmas fallosszal, zabálnak fel élve megnyúzott fiatal srácokat, hogy aztán kihányják őket...
A Mirai Nikkit már láttam, az közel se volt olyen durva, mint a Corpse Party, de abban nem értek egyet, hogy a célja a gyilkolás lenne, hisz a sztori, a karakterek és a szerelmi szál egy egész jó akció-pszichothrillert alkottak, hosz nem csak a vér miatt néztem végig, már-már Elfen Lied szintű sztorija van, főleg az utolsó hat epizódban.
A DeadMan Wonderlandba és a HotD-be belenéztem, de nem tűnnek olyan durvának, viszont ez a Genocyber... ez már esélyes :D bár lehet, hogy teszek majd egy próbát a Higurashi no naku koro ni-ve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!