Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anotherhez pár kérdés (? )

Anotherhez pár kérdés (? )

Figyelt kérdés

2 kérdés, de ha még valami eszembe jut, megírom ^^ :)

1)Miért nem emlékezett Sakakibara arra, hogy Akazawa a fejére dobott véletlenül egy üdítős dobozt?

2)Mikor született újjá, Reiko, és miért nem emlékezett rá Sakaki, hogy Reiko meghalt? ( és Sakaki nagyapja most tudta, hogy Reiko meghalt vagy nem?) (és a madárral mi van)

A válaszokat köszi, és csak azok válaszoljanak, akik biztosak benne! Köszönömmm :)

(ja és anime utáló trollok kíméljenek)

2014. máj. 4. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát igazából nekem zavaros volt az egész anime, de talán az átok miatt, és lehet, hogy állatokra nem hat? Meg ha végignézted, akkor tudod, hogy a nagyapja egyszer mondta is, h szegény Reiko meg szegény...(nem emlékszem a másik csaj nevére). Szóval valamit tudott, vagy érzett vagy nem is tudom, meg a végére picit azért összeáll a kép. Remélem, valamennyit tudtam segíteni :)
2014. máj. 5. 12:38
 2/2 Levike10100 válasza:

Bár csak tippjeim vannak leírom őket, hátha segítek.

1-Az utolsó részekben, már az osztálykiránduláson, volt egy olyan rész amikor Teshigawara lelökte az erkélyről Kazamit,mert nem emlékezett a gyerekkori együtt töltött időkre.Lehet,de tényleg, csak lehet, hogy az átok miatt mindenki elfelejtette az osztályon belüli emberekkel a régi dolgokat. Azért, hogy mindenki gyanakodjon a másikra, hogy ne tudják biztosra ki nem halott.

2-Az osztályban, minden évben 1, a városban meghalt gyerek, vagy ez esetben felnőtt (Reiko) "újjáéledt" és az osztályba kezdett járni, az egészen év végéig nem derült ki, hogy ki a halott.Ez csak úgy sikerülhetett, ha az emlékek megváltoznak. Ezért nem tudta Sakaki, hogy Reiko a halott, mert neki is változtak az emlékek.;A nagyapja tényleg mondott valamit, mint az előző válaszoló írta, azt én sem értettem teljesen, hogy ő, hogy emlékezhetett Reiko halálára.;A madárral mivan?-kérdésedre nem tudok válaszolni, nem emlékszek arra,, hogy lett volna bármi is a madárral kapcsolatban, egyszer mondta Reiko azt, hogy nem szereti azt a madarat.

Ezek csak tippek. Remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed írj nyugodtan!

2015. dec. 30. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!