Another vagy Elfen lied?
Kedvet kaptam anime nézéshez, de nem tudom, melyiket válasszam :(
Nektek melyik tetszett jobban?
Another mindenképpen !!
Az Another egy rejtélyekkel teli Anime amely leköti a figyelmed az első perctől kezdve, gondolkodásra késztet téged, tele van izgalommal, váratlan eseményekkel, érdekes karakterekkel, nagyon jól van levezetve a történetszáll, mindent megtudsz érteni belőle, nem lehet belebonyolódni. Ugyan 12.részes az Anime, de van egy komplett lezárása. Szóval én ezt ajánlom neked.
Az Elfen Lied számomra egy nagyon-nagyon szomorú Anime, tele van véres jelenetekkel, szinte csak a vérfürdő jut eszembe róla. Megbántam, hogy megnéztem ráadásul be sincs fejezve szóval no comment...
Ez az én véleményem, csak a kérdezőnek szántam, nem akarok mást megsérteni ezzel, mint ahogy provokálni sem. Mellesleg első válaszoló nem hiszem, hogy érdekel minket a válaszod.
Sokan imádják az Animéket, közöttük én is. A Japán rajzfilmek minden korosztályt érintenek.
Üdv
Dani
Nekem Elfen Lied...
De teljesen különböző műfajokról beszélünk, az EL egy véres dráma, míg az Another thrillernek indul, majd gagyihorror lesz belőle..
16-os, nem mondtam egyikre sem, hogy jobb mint a másik, csak annyit mondtam hogy nézze meg mindkettőt, és ha ezt teszi akkor nézze ami előbb készült, mivel a másiknak korszerűbb a rajzolása. Jobb a modernt a régi után nézni, mint fordítva.
15-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!