Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Another vagy Elfen lied?

Another vagy Elfen lied?

Figyelt kérdés

Kedvet kaptam anime nézéshez, de nem tudom, melyiket válasszam :(

Nektek melyik tetszett jobban?

2014. máj. 4. 01:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Another mindenképpen !!

Az Another egy rejtélyekkel teli Anime amely leköti a figyelmed az első perctől kezdve, gondolkodásra késztet téged, tele van izgalommal, váratlan eseményekkel, érdekes karakterekkel, nagyon jól van levezetve a történetszáll, mindent megtudsz érteni belőle, nem lehet belebonyolódni. Ugyan 12.részes az Anime, de van egy komplett lezárása. Szóval én ezt ajánlom neked.

Az Elfen Lied számomra egy nagyon-nagyon szomorú Anime, tele van véres jelenetekkel, szinte csak a vérfürdő jut eszembe róla. Megbántam, hogy megnéztem ráadásul be sincs fejezve szóval no comment...

Ez az én véleményem, csak a kérdezőnek szántam, nem akarok mást megsérteni ezzel, mint ahogy provokálni sem. Mellesleg első válaszoló nem hiszem, hogy érdekel minket a válaszod.

Sokan imádják az Animéket, közöttük én is. A Japán rajzfilmek minden korosztályt érintenek.

Üdv

Dani

2014. máj. 4. 18:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem Elfen Lied...

De teljesen különböző műfajokról beszélünk, az EL egy véres dráma, míg az Another thrillernek indul, majd gagyihorror lesz belőle..

2014. máj. 4. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem gagyi.... :)
2014. máj. 5. 07:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Another! Mind a kettőt láttam, de az Another-en többet lehet gondolkodni, picit parább.. Az Elfen Lied sem volt rossz, de Another jobban tetszett. Az Elfen Lied-ben nagyobb részben csak leszakadt végtagok és vérengzés van, amikor meg normális a csaj, akkor semmi érdekes..
2014. máj. 5. 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha ez a műfaj jön be, úgy is meg fogod nézni mindkettőt. Úgyhogy nézd előbb az Elfen Liedet, mert az hamarabb készült.
2014. máj. 5. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha előbb készült akkor mivan? :D Attól jobb, mert előbb készült? Semmi közük nincs egymáshoz. Szóval Another !!
2014. máj. 5. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Another :)
2014. máj. 5. 15:33
 18/20 anonim ***** válasza:

16-os, nem mondtam egyikre sem, hogy jobb mint a másik, csak annyit mondtam hogy nézze meg mindkettőt, és ha ezt teszi akkor nézze ami előbb készült, mivel a másiknak korszerűbb a rajzolása. Jobb a modernt a régi után nézni, mint fordítva.

15-ös

2014. máj. 6. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint, az Elfen Lied meghatóbb sztori, az Another meg inkább olyan hátborzongatóbb. Én biztos, hogy az Another-t választanám. Az Elfen Lied is egy király anime, csak egy problémám van vele, hogy túl sok benne a meztelenkedés (szerintem). Az Another-el is van egy problémám, ami az, hogy nincs benne valami sok érzelem (szerintem). Én mondjuk animék terén is olyan vagyok, hogy mindenképpen legyen legalább egy kicsit romantikus. Na ez volt az én véleményem! Innentől már részemről tied a döntés! :)
2014. jún. 16. 09:20
 20/20 anonim válasza:
Az Another 1000000000000-szor jobb a legjobb anime!!!!
2014. aug. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!