Fel lehet valahová tölteni történetet?
Sziasztok!
Nos, nekem az a problémám lenne, hogy írogatok saját történetet, és eddig fent voltam egy oldalon, aminek anime fanfiction style a neve. Jó ideig sokan olvasták és szerették, de aztán szünetet tartottam, így nem tudtam folytatni pár hónapig. Aztán amikor visszatértem, egyre kevesebben lettek olvasóaim, és lehet azért, mert túl nagy szünetet tartottam, de részben sajnos azért is, mert túl népszerű lett a yaoi (fiúxfiú szex), amit én annak ellenére, hogy a világunk igyekszik elfogadni a homo ideintitásokat, én valamiért nem bírom, egyszerűen más az ízlésem. És amiért már egyre kevesebben lettek, levettem onnan a történetemet.
Szeretném felrakni másik oldalra, mivel jó lenne, ha nemcsak magamnak kellene írogatnom, és az lenne a legjobb, ha olyan helyre raknám fel, ahol értékelik is a női-férfi kapcsolatot. Tudtok ilyen oldalakat? Előre is köszi! ^^
fanfiction.net ez egy angol oldal szóval ajánlatosabb lefordítanod ha tudod.
De am nem értem. Ez akkor most saját vagy fikció?
Nem tudom h minek hajtogatod a yaoi ficeket. Mindenhol szoktak lenni mert ez egy elfogadott műfaj.
H ha teljesen saját akkor meg nem tudod oda feltölteni amiket mi írtunk mert be kell sorolni. Szóval marad a blog írás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!