Mi a véleményetek a "Fullmetal Alchemist"-röl?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami animét nézni és ez jónak tünik.2014. máj. 2. 14:26
1/8 anonim válasza:
Nagyon nagyon jóó! Csak ajánlani tudom ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :)
2014. máj. 2. 16:15
3/8 anonim válasza:
Szerintem is jó anime de ha már meg szeretnéd nézni, az FMA brotherhood-ot ajánlom. Majdnem ugyan az a történet csak sok mindent hozzátesz az alaphoz és hosszabb is.
4/8 A kérdező kommentje:
Okés kösz :D
2014. máj. 4. 23:29
5/8 anonim válasza:
Én pont az előbb néztem meg a Bölcsek kövének nyomában verziót. A Testvériséget még régebben megnéztem, de egyértelműen a Testvériség tetszett jobban. A két sorozatban teljesen mások az alkímia törvényei ráadásul a Bölcsek kövének nyomában nem volt olyan nagy a tét. Úgyhogy Testvériséget ajánlom először aztán ha van kedved a másikat is megnézheted. DE A TESTVÉRISÉG A JOBB!
6/8 anonim válasza:
Régen láttam belőle pár részt, és tetszett.
7/8 anonim válasza:
Hulladék az egész, hányingerem van tőle. Akkora baromság a története, hogy az hihetetlen! Tele van logikai bukfencel az egész. Pár porba rajzolt kriksz-kraksztól fognak beindulni az olyan kémiai reakciók, melyek az anyagok ilyen szintű átalakulásához vezetnek? Bár a legjobban nem is ez zavar, (más animékben is vannak logikai bukfencek, de azok mégis élvezhetőbbek), hanem hogy mindezt az egészet tudományos színezetbe öltik. Mintha lenne bármi köze a tudományhoz az egész animének...
8/8 anonim válasza:
Kedves utolso, te aztan furan gondolkodsz... :D
Ilyen szempontbol melyik anime logikus szerinted? Mennyivel hihetobb az, hogy a narutoban mindenfele kepessegek, jutsuk vannak, vagy a death note-ban van egy fuzet, ami megoli az embereket? Tenyleg ezen akadsz fenn? :D
Amugy ez az anime meg ugyahogy valosagos temat dolgoz fel, hiszen a kozepkorban tenyleg foglalkoztak alkimiaval - meg ha nem is ilyennel.
Amugy a kerdesre valaszolva, az egyik legjobb anime, amit lattam. A brotherhood jobban fel van epitve, de szerintem mindket verziot erdemes megnezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!