Ír valaki Grimmjow-os fanfic-et?
Ha nem tudsz angolul, akkor se nagy tragédia, mert Google Chrome-mal le lehet fordítani, igaz néhol elég nagy b*romságok jönnek ki, mivel szó szerint fordít, de ha elég sokáig olvasod így, akkor egy idő után fel sem tűnik. :)
Én már jó 2 és fél éve olvasok így, és már fel se tűnik, ha valami alapjába véve értelmetlen, mert öntudatlanul, automatikusan korrigálom magamban.
Egyébként a kérdésedre konkrétan válaszolva: én gondoltam rá, hogy majd írok, de az valószínű, hogy az valamilyen crossover lesz, amit nem mostanában kezdek el, mert épp most kezdtem el egyet Ulquiorrával a főszerepben.
Angolul nagyon nem tudok, de megpróbálom amit a 2. válaszló javasolt. Bár lehet így nem lesz az igazi :/
De köszönöm a válaszokat!!!
Utolsó válaszoló: épp tegnap láttam facebookon a Bleach fanok csoportban, hogy kiraktad ezt az anime utáni blogot.:D
Én is pár napja kezdtem el írni egy hasonlót, csak ilyen filler-szerűséget, ami az anime cselekménye közben játszódik, és halad tovább a történet szerint. Ugye más főszereplővel ,és nem Ichikével.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!