Milyen anime a (z) Yosuga no Sora?
Figyelt kérdés
olyan yuri vagy nornális?2014. ápr. 24. 22:38
1/6 anonim válasza:
Romantikus, enyhe szexjelenetekkel. Csak fiú-lány kapcsolat. Ún. "omnibus" formájú, tehát az alaptörténetszál több alternatív befejezését mutatja be.
Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.
2/6 anonim válasza:
Huh, pont ma néztem újra :D! Nem feltétlenül yuri, de egy kisebb olyan szál is van benne. A történet 5 fölosztásban játszik, mivel visual novel alapján készült. Az alapsztori az, hogy van 5 csaj, akire 2-3 részt hagynak, hogy megismerjük (kivéve az egyikre, aki minden rész végén kap 5 percet). Nem mindenkinek tetszett, mert elég érdekes anime, de úgy gondolom, hogy egy próbát megér. Ha valamihez egy kicsit tudnám kötni, az az Amagami SS anime. Jah, és itt részletesebben olvashatsz róla : [link]
3/6 Gyémántlány válasza:
Nekem nem annyira jött be, egyszer tűrhető volt, de újra semmiképpen sem nézném. Mindegy, nem sokat veszíthetsz vele, úgyhogy, ha érdekel, akkor nézz bele, de, ha esetleg nem nézed végig, akkor sem vesztesz sokat.
4/6 A kérdező kommentje:
háát köszi a válaszokat kicsit belenéztem de nem tetszett mikor jött az a rész ahol a bátya előtt levetkőzik ki is kapcsoltam mert nem vagyok oda a (tesók) szerelméért de nem baj találtam mást :D
2014. ápr. 28. 19:39
6/6 anonim válasza:
Furcsa de augy aranyos a testver kapcsolat benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!