Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen magyarosított (szinkron...

Móni2000 kérdése:

Milyen magyarosított (szinkronos, vagy feliratos) animék vannak fent a youtube-on?

Figyelt kérdés
Az Inujasha-n, az Elfen Lied-on,a devil may cry-on, a trinity blood-on, a bújj bújj szellemen ,a full metal panic-on, a yu yu hakusho-n, a Wolf' rain-on , a death note-on és a bleach-on kívül.

#film #anime #anmációs film
2014. ápr. 19. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kb. semmi, ugyanis a youtube-ról eléggé törölgetik az anime epizódokat, ergo nemigen van értelme magyar feliratosakat feltölteni, mert törlik és a feltöltő fiókját is zárolják. Szinkronos meg amúgy sem sok van fent. Talán a Hüvelyk Panna anime változata fent van még, azt láttam szinkronosan, Oyayubi-hime a japán címe.
2014. ápr. 20. 11:42
 2/13 anonim válasza:
Szinkronnal fent van a Lovley Complex
2014. ápr. 20. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Az Indavideón van fent szinte minden.
2014. ápr. 20. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Itt szinte mindent megtalálsz végig majdnem végig.

[link]

2014. ápr. 20. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Amnesia

Code Geass-ból azt hiszem fent van pár rész

Kukucska

Asszem ennyi ^^

De ha nézni szeretnéd, akkor ott az indavideó ott sokkal jobb minőségűek is :)

2014. ápr. 20. 17:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, de az indavideo-n sajna nem tudom nézni, mert a bátyám kinyír érte... -.-' (ő azt hiszi, hogy vírusos és ezért én se nézhetem azon..) az animeaddict-on pedig szeretném nézni, de azért is a fejemet harapja le :/ ezért kérdem, hogy a youtube-on milyenek vannak fent, mert egyszerűen nem tudok leszokni az animékről, de nemtudom őket hol nézni.. :( azért mindenkinek köszönöm a választ.. :(
2014. ápr. 20. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Az indavideó miért lenne vírusos? :DDD A bátyád valamit benézett, egyáltalán honnan veszi?

Nyugodtan nézhetsz indavideón filmeket illetve sorozatokat.

Ott rengeteg van feliratosan.

Ui.:Jobban kezdem megkedvelni az indavideót mivel a kommentek írásához nem kérik el a dns-ed és a vizeletmintádat :DD

2014. ápr. 20. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Animeaddict Miért harapja le fejed konkurencia?

Le is lehet tölteni sd verzióba. Sokan onnan nézzük.

Vagy az Ncore nem jó?

2014. ápr. 21. 07:51
 9/13 A kérdező kommentje:
FikszY ,én sem tudom, pontosan miből gondolja, csak egyszer régen azon néztem az Inujasha-t és vírust kapott a gép, ő meg azt adta be a szüleinknek, hogy az indavideo miatt van ,pedig senki másnak nem volt soha vírusos, csak állítólag nekünk... -.-' ez nagyon gáz, és ha ezt megmondom neki, akkor nekem áll, hohy minek dumálok, meg hogy nincsen igazam.. -.-' amúgy az animeaddict-tal is így van.. azt gondolja, hogy vírusos
2014. ápr. 21. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Semmi gond sincs ezekkel az oldalakkal. LOL mond meg neki. :) Anime meg nem betegség vagy ilyesmi. Olyan szórakozás mintha filmet néznél csak jobb.
2014. ápr. 21. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!