Milyen animét ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Eddig ezek a kedvenceim:
Another, Afro Samurai, Mirai Nikki, Elfen Lied, Higurashi no naku koro ni, Corpse Party: Tortured Souls
Szerintetek milyen anime jönne be nekem még?
2014. ápr. 19. 10:48
2/7 anonim válasza:
Death Note, Monster, Psccho-Pass, Blood-C, Hellsing, Hellsing Ultimate, Gantz, Deadman Wonderland, Berserk
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, a Psycho-Pass-hoz meg is jött a kedvem (pedig nem is írtam, hogy mennyire imádom a cyberpunkot, mert volt némi negatív tapasztalatom a LaMBnak köszönhetően)
2014. ápr. 19. 13:55
4/7 anonim válasza:
Steins Gate, Code Geass, Death Note, Zetsuen no Tempest .. mindenkepp nezd meg oket NAGYON megeri.
5/7 anonim válasza:
elozo vagyok.. ha szereted a horrort akkor a Shiki is nagyon jo
6/7 A kérdező kommentje:
A Shiki, a Blood-animék és a Vampire Hunter D azért nem keltették fel a figyelmem, mert rühellem a vámpíros témát. Inkább a seinen, thriller, horror, guro, cyberpunk és yandere jön be nekem
2014. ápr. 20. 10:48
7/7 anonim válasza:
hat akkor mondjuk Angel Beats, Highschool of the dead, Koukaku no regios.. ezek seinen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!