Szóval.... idén nyáron lesz majd az első conom...sajna fogalmam sincs, hogy mire számítsak... mesélnétek róla egy kicsit? vannak programok?? És lehet hogy egyedül megyek...:(( és az emberek barátságosak?? mert én eléggé könnyen barátkozok és szerintetek lesz kihez csapódni mert nem hiszem, hogy úgy nagyon élvezetes lenne ha egyedül bolyongnék úgy, hogy senki nem szól hozzám egy szót sem...
nagyon nagyon köszönöm az ÉRTELMES és NORMÁLIS válaszokat... :33 xoxo
Ui.: Légyszi a válasz mellé írd oda, hogy hány éves vagy és fiú/lány
Nagyon szórakoztató, és eddig 5 alkalommal vettem részt rajta. RENGETEG cosplayer szokott rajta részt venni, érdekes felismerni bennük az anime karaktereket, és ábrándozni arról, bár nekem is ilyen lenne. Leginkább ez a rendezvény szerintem a vásárlásról szól, hogy kielégítsd az Ázsia és legfőbbként Japán iránti szereteted. Vannak cosplay bemutatók, evőpálcika használati, gamer, táncpad verseny, anime és/vagy AMV bemutatók, stb.
2014. ápr. 19. 00:18
2/8 Lala Barnus válasza:
Oh, megint én vagyok (az első kommentelő). 16 (augusztusban 17), és lány vagyok.
2014. ápr. 19. 00:21
3/8 anonim válasza:
Biztos oda tudsz majd csapódni valakihez, emiatt nem kell aggódnod. :)
Én általában az AMV versenyt élvezem a legjobban, a cosplayek nem tudnak lekötni (pár kivétellel)
Aztán mindig van sushi is, azt nagyon megéri megvenni, mert jobb mint az éttermekben, plusz ott helyben csinálják és nagyon friss.
Egyébként jó sok cuccot lehet venni, én most a mangákat gyűjtöm ezerrel.
Szóval érdekes kis program, most ugyan bezavart ez a túlárazás, de biztos hogy én is megyek.
16/F
Ui: Az "ondó" szó eléggé meglepett a kulcsszavak között :DDD
úristen....xddd a fáradság.....az mondo akart lenni hosszú ó-val és kimaradt az m...xddd :DD csak elírás volt :pp
2014. ápr. 19. 20:51
6/8 anonim válasza:
Ezeket még régebben csináltam, de remélem a hangulat érezhetö.
Ezeken még egyedül voltam, de(bár rosszul barátkozok) a végére mindig társaságban voltam.Vannak programok, egy két érdekes is(helyben vágó és nevezett amv verseny és a cospay performance(bár ez évröl évre egyre rosszabb, legalábbis a csoportos.
Az emberekre meg nem lehet panasz, nyilván van egy két idióta is, de a többség normális és már sorbanállás közben is megismerkedhetsz másokkal, föleg ha egy 2-3 fös csoport áll a közeledben.
Én voltam már conozni egyedül és társaságban. Egyedül élvezhetetlen, az ember csak kóvályog, de igazából semmit nem tud csinálni. Ismerkedni sem könnyű, még senkivel nem sikerült megismerkedni conon.
2014. ápr. 20. 21:04
8/8 anonim válasza:
Elég nagy rendezvény szóval, ha csak fel alá sétálsz, akkor nem valószínű, hogy csak úgy odacsapódsz valakihez. De ha részt veszel bármi programon (akár sorban állás, ott is egész jól lehet ismerkedni) akkor ott könnyű bárkivel szóbaelegyedni. pl. menj táncszőnyegezni, előadásra, karaoke-zni vagy valami versenyre. Amihez úgy érzed kedved van :) A legkönyebb meg szerintem ha cosplayezel, mert akkor biztos rengeteg emberbe belefutsz aki szintén szereti az adott animét/játékot... múltkori conomra egyedül mentem ki egy cosplay-el és nap végére már egy csapattal lógtam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!