Miért nem tudok belépni az animesekaiteam oldalára?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Tegnap regisztráltam az oldalra [link] Info/index. Php , de válasz email nem érkezett ahol meg tudnám erősíteni a regisztrációmat és mindig azt írja ki ha be akarok lépni, hogy "felhasználónév, jelszó helytelenek". Remélem tud valaki segíteni.
2014. ápr. 9. 15:45
1/5 anonim válasza:
Regisztrálj újra, lehet valamit elrontottál.
2/5 A kérdező kommentje:
2 felhasználóval is próbáltam regisztrálni 2 különböző email címmel és felhasználónévvel, de sajnos egyszer se kaptam emailt a regisztráció megerősítéséhez és egyikkel se tudok belépni... nem tudom mit csináltam rosszul :(
A karakterek számát is betartottam amit oda írtak.
2014. ápr. 9. 15:51
3/5 anonim válasza:
Próbáld esetleg Gmail-ra arra általában meg szokott jönni. Pl Freemailal én is cseszekedtem.
4/5 A kérdező kommentje:
Gmailem van, ezért is csodálkozom, hogy nem jött meg az email ráadásul egyik email címemre se pedig a regisztrációhoz elkérték.
2014. ápr. 9. 17:06
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Írtam az egyik tagnak és megoldotta a problémát.
2014. ápr. 10. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!