Animékhez honnan lehet letölteni magyar feliratot?
Most, hogy az animeaddicts kiszúrt mindenkivel, és már semmihez nincs felirat fenn náluk, hol érdemes még keresni? Van esetleg ehhez hasonló nagyobb oldal, ahol több animéhez is elérhető felirat?
Ti honnan töltitek?
Először is legalább vedd a fáradságot, hogy körülnézel az AA-n, mivel azok a feliratok, amik eddig fent voltak náluk, továbbra is fent vannak.
Másodszor, lehet használni a google keresőjét, bepötyögöd szépen az anime címét, melléírod hogy felirat, ennyi általában elég, ha azt is odaírod, hogy magyar, akkor nagy valószínűséggel meg fogod találni, amit keresel.
Körülnéztem, de ahol eddig volt felirat, már nincs. Nem tudom, hol kellene keresni az oldalon belül?
Én eddig mindig az anime leírásoknál töltöttem le a feliratokat, onnan most eltűntek. A letöltések fül alatti letöltés kategóriákon belül pedig csak töredékét találom meg. Pl a Tagok által készített feliratokra azt írja, hogy nem megfelelő jogosultság (be vagyok jelentkezve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!