Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki elmagyarázná a Hal...

Valaki elmagyarázná a Hal című animét?!?!?

Figyelt kérdés
Addig oké,hogy a fiú elvileg "meghal".. addig okés a történet,de már a végénél azt mondtam MIVAN?!?! a fiúnak hogy lett vére miközben robot volt és a lány hogy lett robot?!? láttam is a végét,de akkor se tudtam össze rakni a történetet .. úgy,hogy ha valaki értette írja már le röviden :)

2014. márc. 28. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A fiú nem halt meg, csak nem bírta feldolgozni a barátnője halálát, aki azért ült fel a repülőre, mert összeveszett vele, tehát kvázi miatta. Gyakorlatilag a fiúnak azt adták be, hogy visszahozzák az életbe, hogy a barátnő él és gyászolja a halott Halt, akinek a képére teremtették át a robotot. A valóságban a lány képére formálták a robotot. A fiúnak ugyanis a lányra volt szüksége ahhoz, hogy újból legyen értelme az életének. A robotlány mire kiderült, hogy robot, segített a fiúnak feldolgozni pár dolgot a kapcsolatból.
2014. márc. 29. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor a robotot minek alakították át Hal-rá mikor ezek szerint nem is ő halt meg?! Bocsi,de még mindig nem értem.. :/
2014. márc. 30. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A robotot Kurumivá alakították át. Hal csak azt hitte magáról, hogy ő a robot, mert az igazi Hal meghalt.

Van egy srác, aki gyakorlatilag katatón állapotba került a gyásztól, a sokktól, a veszteségtől. Ez Hal.

Csak úgy lehet visszahozni az életbe, ha "visszakapja" azt, akit elvesztett, aki a legfontosabb neki: Kurumi. Ezért megcsinálják Kurumi robvot mását.

Csakhogy, Hal tagadja az egész lehetőségé, hogy Kurumi meghalt volna, ezt teljesen elveti, az ő agyában Ő az, aki halott, Hal. Tehát meg kell neki magyarázni, hogy lehet mégis ott, és ezért azt adják be neki, hogy ő egy Hallá átalakított robot, akinek az a feladata, hogy a gyászoló Kurumit visszahozza az életbe.

Ha megpróbálnák meggyőzni, hogy Kurumi halott, de itt egy robot Kurumi, gondolod, sikerülne hatni rá? Nem, hiszen még a végén a robot Kurumiba is annyira kapaszkodik, olyan kétségbeesetten próbálja igazinak hinni, és nem elereszteni, "megmenteni". ÚŐgy jön vissza az életbe, hogy azt hiszi, a robot Kurumi az igazi, élő Kurumi, akinek szüksége van rá.

2014. márc. 31. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos már kezdem érteni a lényegég.. köszi a magyarázatot :)
2014. márc. 31. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!