Egyrészről az első hozzászólásában van valami.
.......
Másrészről:
....
Az InuYasha-ban volt egy ilyen rész:
- Tetszik nekem XY, mert szép nagy szeme van.
.....
Szerintem ez összefügg azzal, hogy a japánoknál a szépségideállal.
------
Hát persze! A japánoknak tényleg nagy szemük van
- kontaktlencsével (16 mm-es)
- és egy amolyan szemfelhúzóval, ami segítségével (elég embertelen, és brutál módon) felhúzzák a szemhéjukról a bőrt
amúgy nem magamtól írom, éltem kint kóreában, japánban egyaránt, az európaiaknak egyértelműen nagyobb szemük van - japánok is tudnak maguknak nagy szemet csinálni az utóbbi módon, és ez meg rohadtul nem a természetességhez tartozik! :)
Odakint beszéltem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy egyszer túlplaztikázta magát a szemhéj felnyomóval (nem jut eszembe a neve, de megírom, ha eszembe jut) és felsértette a szemét. "Itt a lányok megtesznek mindent azért, hogy kawaii-k legyenek (cukik legyenek)" (magyarra lefordítva)
És egy természetes Japán így néz ki:
A kérdésre válaszolva a kisbabáknak, a kölyök állatoknak is nagy szemeik vannak és pici orruk azt Venus Angelic is elmondta, gyakorlatilag erre vezethető vissza a rajzstílus
Köszönöm a válaszokat.
Nekem nagy szem nélkül is aranyos egy figura, sőt. Bár nyilván azért, mert nem vagyok japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!