Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animéket keresek?

Animéket keresek?

Figyelt kérdés

Ezeket láttam már és úgy gondolom ennyiből az ízlésemet is le lehet szűrni, ezekhez hasonlót keresnék. Előre is köszi mindenkinek.

Oretachi ni tsubasa wa nai;Sword Art Online;Accel World; Btoom!; Mirai Nikki;Guilty Crown; Code Geass;Code Geass 2.évad;Date a Live;K;Toaru Kagaku No Railgun;Toaru Kagaku No Railgun S;Hataraku Maou-sama; Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru; Dakara Boku wa; H ga Dekinai; Mondaiji tachi ga Isekai Kuru Sou Desu yo; Deadman Wonderland; Death Note; Sankarea; Kaichou wa Maid-sama!; ToraDora; Sakurasou no Pet na Kanojo; Boku wa Tomodachi ga Sukunai; Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT; Highschool of the Dead; Zero no Tsukaima Princess No Rondo; Zero no Tsukaima F; Zero no Tsukaima; Zero no Tsukaima Futatsuki no Kishi; Tengen Toppa Gurren Leagan; Ao no Exorcist; Kamisama no inai nichiyoubi;R-15; Inu to Hasami wa Tsukaiyou; Kamisama kiss; Highschool dxd; Suki-tte Ii Na Yo; Kotoura-san; Hagure yuusha no estetica; Kimi no iru machi; Attack on Titans; Sora no otoshimono; Sora no otoshimono forte; Infinite stratos; 11eyes; Angel beats; Ixion saga DT; Kore wa Zombie Desu ka?; Kore wa zombi desu ka of the dead; Itsuka Tenma no Kuro Usagi; Campione; Aoi sekai no chuushin de; Oda nobuna no yabou; Elfen lied; Freezing; Freezing vibration; Appreggio of blue steel; Maji de watashi ni koi shinasai; Steins gate; Maken-ki!; Kyoukai Senjou no Horizon; Kanakon; Sekirei; Sekirei ~Pure; Engagement; Yosuga no Sora; Robotics Notes; Air Gear; Devil Survivor;

Nem mindnek írtam ki de szerintem mindnél az összes évadot láttam.

2014. márc. 12. 22:04
1 2
 11/18 Nirata ***** válasza:

Második és utolsó válaszoló: most miért kell szegény kérdező torkát elharapni? Naponta legalább 2 ilyen kérdést szoktak feltenni, és nem azért, hogy kritizálják őket, hanem azért mert kíváncsiak arra, hogy a többi animés miket szeret illetve, hogy találnak-e az ízlésüknek hasonló animét.

U.i: Nagyából azért be lehet lőni, hogy milyen animéket szeret a kérdező, és ha nem akkor bumm! Nem történt semmi...

2014. márc. 15. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs igazad, nem lehet belőni, ez egy nagy halmaz. Amúgy meg te tudod a legjobban hogy a 70%os mindig beszól XD
2014. márc. 15. 12:15
 13/18 anonim ***** válasza:

"Nincs igazad, nem lehet belőni, ez egy nagy halmaz. Amúgy meg te tudod a legjobban hogy a 70%os mindig beszól XD"

Kire gondolsz?

2014. márc. 15. 14:05
 14/18 Nirata ***** válasza:
Nekem üzente , hogy nyugi van és , hogy ne veszekedjünk :)
2014. márc. 15. 14:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Boku no Piko
2014. márc. 16. 01:57
 16/18 anonim válasza:
Kobato ^^
2015. márc. 11. 19:22
 17/18 necro válasza:

hát hallod ezekből én is elég sokat szeretek XD

nehéz eset de hm....

ha valami véresebb horror animét legalábbis ezeket a high school of dead alapján tudom ajánlani és az attack on titans alapján hátha tetszenek:

higurashi no naku koro ni

ez úgy az eljén eléggé bonyolult lesz meglehet nem fogod érteni mi van XD ( nekem így volt eleinte)

de nem mondok többet hogy legyen mit nézni :)

a másik: Corpse Party

ez egy eléggé brutális anime véres és kegyetlen nekem elég volt 1 szer is megnézni többször nem vágyom rá XD

rövid eléggé de bőven elég egy életre ezzel a horrorból XD

na meg egy inkább horror mentesebb a: brave 10

jó rég láttam sok nem ugrik be de egyébként eléggé jó kis anime harc van benne :)

Soul Eater

eléggé érdekes stílusa van ne megy mai darab de egész jó van benne harc és humor is bőven egyszer érdemes meg nézni :)

Ichiban Ushiro no Daimaou

háát inkább vicces és ecchi szóval nem éppen a harcon van a hangsúj nem kifejezetten olyan fajta ami nekem bejön de ha te az ecchit szereted igazán akkor hajrá XD én nem vagyok annyira echi mániás mint amennyi ebben van XD

na hát ennyi röviden :) mindegyikhez írtam valamit remélem hasznos volt :)

2015. márc. 18. 22:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi :)

ezt már láttam: higurashi no naku koro ni, Ichiban Ushiro no Daimaou

Ezt megnézem majd: Corpse Party

Soul eater azon gondolkodtam már korábban majd egyszer megnézem ha rávetem magam de csak akkor ha nem találok jót :D

Am itt a profilom: [link]

2015. márc. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!