Cross Kazumi kérdése:
Úgy, hogy nem videó, hanem csak úgy olvassuk mind a képregényeket? Erről lenne szó, csak nem tudom kifejezni. Kaichou wa Maid-sama.
Figyelt kérdés
A Kaichou wa Maid-sama megtekinthető olyan olvasó formában, mind amikor képregényt olvasunk, ugyan úgy buborékba vannak a szövegek, és a képek, meg olyan mind a képregény, csak neten olvasom??
Remélem el tudtam magyarázni... Nagyon fontos lenne számomra.. Köszönöm, előre is! :'D
2014. febr. 20. 20:24
1/7 A kérdező kommentje:
Kifejtem :DDD
Hol lehet olvasni az interneten magyarul??
2014. febr. 20. 20:38
2/7 anonim válasza:
manga olvasóra gondolsz én szerintem. Animeaddicts rengeteg manga van össze gyűjtve.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igen ilyenre gondolok....
De úgy mint a Blackbird-nél.. itt egy link.. na így gondoltam. hogy el szeretném olvasni a Kaichou wa Maid-sama
animét, vagy ehhez hasonlót magyarul..
2014. febr. 20. 21:54
5/7 anonim válasza:
animeweb.hu-n van mangaolvasó és ezt a mangát is elkezdték fordítani, de még csak az első 3 fejezet van meg.
6/7 anonim válasza:
Kérlek jegyezd meg Anime= a videó ahol hangok és látvány világ van és a Manga= japán képregény. Te a mangát keresed és így talán a google is többet tud neked segíteni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
Utólsó, hidd el ennyit tudok én is! És nem véletlenül kérdezetem meg! :)
2014. márc. 4. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!