Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Death Note,29. rész. Most...

Death Note,29. rész. Most akkor 3 napló van az embereknél? Vagy ha nem 3 akkor hány? Belezavarodtam. HELP

Figyelt kérdés

Rem a sajátjával ölte meg Ryuzakit? Vagy azzal amit Yagami Light először birtokolt?

A 29. részben Light lemondott egy naplórol. Az volt Remé?

És melyik volt elásva? Misáé ugye? de akkor miért Ryuk jelent meg neki?

És hogy jön most képbe az a 3. halálisten? (shidou??) Hogy került le az ő naplója? Melyik az övé? Az amelyik először volt Lightnál? Az nem Ryuké volt?

Basszus, most hogy van? Valaki segítsen...

2014. febr. 16. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon rég néztem, de emlékeim szerint:

Volt Rem naplója. Ez Rem halálával elpusztult.

Ryuk naplója. Ez folyton Ryuknál volt.

Aminek a gazdája megmentette Misát és Ryuk ledobta azt az emberek világába. Ami kézről kézre járt.

Plusz egy (Shidoué), ami egy bandához került, aminek a lerohanása közben meghalt Light apja.

De pontosan már nem emlékszem rá. [link]

2014. febr. 16. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen 4 volt megnéztem, itt a pontosabb link, amin elérhető az is,h ki melyiket birtokolta: [link]
2014. febr. 16. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Légyszi ezt az egészet mégegyszer.:))

Ugye akkor 2 naploja van minden halálistennek?

Rem melyik naplóba irta fel Ryuzaki és Watari nevét? Abba amelyik Higuchinál meg előtte lightnál volt? Vagy egy másikba?

Mert egyet light kiszedett Rem hamvai kozul, és elrakott. Az Remé volt, nem?

Meg aztán volt egy amit odaadtak Mello bandájának. Az volt Shidou-é? (és ez az amit Light először használt?)

Meg most a 29. részben (asszem) lemomdott egy naplo birtoklasarol. Melyikéről? Nagyon zavaros, pedig általában szoktam ezeket érteni, nem tudom, mia baj az agyammal.... :) köszönöm egyébként a válaszokat.:)

2014. febr. 17. 17:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megnyitnom a linket, (telefonrol nehéz.) Lassan kezdem megérteni de azért egy összegzésnek nagyon örülnék. ;)
2014. febr. 17. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
megtennéd, hogy a legközelebbi ilyen kérdésnél ki írod a spoilert? mindössze 8 betű, és mégis rengeteg embernek megváltoztatja a jövője parányi kis részét :)
2014. febr. 17. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Ryuk naplója végig az oldalán lóg és senkinek sem adta oda. Ebbe írta be a végén Light nevét.

Ryuk elvette Sidoh naplóját és ledobta az emberek közé, ez került Lighthoz és ez járt kézről kézre. Erre írták fel a hamis szabályokat is. Majd erről mondott le Light mikor elvesztette az emlékeit és Higuchihoz dobta Rem ezt a listát. Majd Higuchi elfogásával mikor Light hozzáért, visszatértek az emlékei és megölte Higuchit. Utána meg a japán rendőrség a maffiának adta Light tesójáért cserébe, akit elraboltak. Aztán Sidoh fogta és hazament vele.

Gelus naplóját a halála után Rem vitte el Misának. Misa megismerkedett Lighttal és a végén Mikaminak adták.

Rem naplója meg a halálával pusztult el mikor megölte L-t és Watarit.

2014. febr. 17. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben mi a spoiler? Ezeréves történet...
2014. febr. 17. 19:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kérdésben utaltam rá, h spoiler, szerepel benne, az h 29.rész. Ezzel arra is utaltam hogy én is itt tartok. Na igem, kedves utolsóelőtti, te is odaírhattad volna h spoiler, így már tudom, mi lesz a vége. :( na mindegy, természetesen nem a te hibád, odafigyelhettem volna. :/
2014. febr. 17. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!