Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto shipuudent szerintetek,...

Naruto shipuudent szerintetek, hiba volt megnézni?

Figyelt kérdés

Kis sima narutos tapasztalatommal játszotam PS-en naruto shippuudenes és,a nagy harcba megjött a kedvem a anime megnézéséhez akár felírat akár,nem!Neki is kezdtem és,mikkor már painnél tartotam akkor kaptam észhez hogy,lehet nem láttam eleget a narutoból...Persze tovább néztem de akkor is...

Láttam a alap narutot is méghozzá:

1.résztől a "kiképzés" végéig között nagyábból emlékszek de kicsit felejtetem...

A kiképzés végétől,a "vizsga" elejéig minden rémlik!

A vizsga se lehet túl problémás garáig...

Utána pár fölös rész de,erre is emlékszek

Sasuke elmegy és,a megmentés végéig kicsit hiányos de emlékszek!

Utána semmi egészen a utolsó részekig!

#anime #hiba #Naruto #Sima Naruto
2014. febr. 4. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
A "sima" Naruto kb. fele csak filler volt. Miután Sasuke elhagyta a falut, telerakták az animét egy csomó szar töltelékepizóddal a végéig, szal az egyáltalán nem lényeges, kb. csak a legutolsó rész, amiben Naruto és Jiraiya elmennek edzeni. Aztán meg már a Shippuuden jön.
2014. febr. 4. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nézd, nem tudom hány éves vagy, de ha tetszett a játéka ha nem és elmúltál úgy 15 akkor ne kezdj bele. Felesleges... a Sima Sorozata még hozta az újdonságokat és egy hangulatos anime lett. Viszont a Shippuuden Borzalmasan rossz! Történet erőltetett az író azt se tudja hol jár próbálja lezárni a történetszálakat, és jönnek a gagyibbnál gagyibb fordulatok. Facepalm az egész. Az mellékes hogy a Shippuuden több mint a fele filler... ráadásul nem a jobb fajtából. Ha tetszik nézd tovább de én személy szerint milliószor jobban ajánlom a One Piece - Hunter x Hunter (2011) párost, sokkal de sokkal magasabb szinten állnak a sablon naruto-knál...
2014. febr. 5. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Naruto nagyon tetszik. Nem zavarnak a fillerek (bár tényleg sok van belôlük). Az'egyetlen baja szerintem az, hogy hetente jönnek az új részek ki, és kicsit a cselekményt mindig fel kell idéznem (ha összejön). Egy biztos : ha befejezôdik a story, újranézem. Szóval szerintem nem hiba nézni.
2014. febr. 5. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a Naruto shippuuden-t de tényleg egyre több és hasztalan fillert raknak bele, volt olyan hogy egy fillert 2-szőr mesélt el ez tényleg borzalmas. De ha a felesleges fillereket kivennék szerintem egy pofás kis anime lenne. Szerintem a mangát olvasd. Az jobban össze van rakva. Vagy ha az animét nézed akk hagyd ki a felesleges fillereket mert nagyon sok van belőle és tényleg értelmetlen. Ami azt illeti nem baj az ha nem nézted, vagy olvastad végig, amikor sasuke elmegy azutáni részek nem fontosak.
2014. febr. 6. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Edigg is,kerültem a fillereket de,most is fogom!Egyszer néztem meg fillert méghozzá mikkor a teknős bjuut elkapta a akatsuki(ha,jól emlékszek 3 farkú) azóta,kerülöm öket a shipuudenbe...
2014. febr. 6. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Hibának nem nevezném, ha élvezted, akkor egészségedre, ha meg nem tetszett, akkor így jártál, akkor miért nem hagytad abba, amikor még nem értél a végére?:) Ajj, te!!:)
2014. febr. 6. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A shippuuden-nek már túl vagy a legjobb részén. Innentől, ha a fillerek kihagyása nélkül nézed tovább, akkor garantáltan meg fogod utálni, és kár lenne érte mert alapból egy jó anime és karriertörténet a naruto.
2014. febr. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!