Naruto shipuudent szerintetek, hiba volt megnézni?
Figyelt kérdés
Kis sima narutos tapasztalatommal játszotam PS-en naruto shippuudenes és,a nagy harcba megjött a kedvem a anime megnézéséhez akár felírat akár,nem!Neki is kezdtem és,mikkor már painnél tartotam akkor kaptam észhez hogy,lehet nem láttam eleget a narutoból...Persze tovább néztem de akkor is...
Láttam a alap narutot is méghozzá:
1.résztől a "kiképzés" végéig között nagyábból emlékszek de kicsit felejtetem...
A kiképzés végétől,a "vizsga" elejéig minden rémlik!
A vizsga se lehet túl problémás garáig...
Utána pár fölös rész de,erre is emlékszek
Sasuke elmegy és,a megmentés végéig kicsit hiányos de emlékszek!
Utána semmi egészen a utolsó részekig!
2014. febr. 4. 22:40
1/7 anonim válasza:
A "sima" Naruto kb. fele csak filler volt. Miután Sasuke elhagyta a falut, telerakták az animét egy csomó szar töltelékepizóddal a végéig, szal az egyáltalán nem lényeges, kb. csak a legutolsó rész, amiben Naruto és Jiraiya elmennek edzeni. Aztán meg már a Shippuuden jön.
2/7 anonim válasza:
Hát nézd, nem tudom hány éves vagy, de ha tetszett a játéka ha nem és elmúltál úgy 15 akkor ne kezdj bele. Felesleges... a Sima Sorozata még hozta az újdonságokat és egy hangulatos anime lett. Viszont a Shippuuden Borzalmasan rossz! Történet erőltetett az író azt se tudja hol jár próbálja lezárni a történetszálakat, és jönnek a gagyibbnál gagyibb fordulatok. Facepalm az egész. Az mellékes hogy a Shippuuden több mint a fele filler... ráadásul nem a jobb fajtából. Ha tetszik nézd tovább de én személy szerint milliószor jobban ajánlom a One Piece - Hunter x Hunter (2011) párost, sokkal de sokkal magasabb szinten állnak a sablon naruto-knál...
3/7 anonim válasza:
Nekem a Naruto nagyon tetszik. Nem zavarnak a fillerek (bár tényleg sok van belôlük). Az'egyetlen baja szerintem az, hogy hetente jönnek az új részek ki, és kicsit a cselekményt mindig fel kell idéznem (ha összejön). Egy biztos : ha befejezôdik a story, újranézem. Szóval szerintem nem hiba nézni.
4/7 anonim válasza:
Én is szeretem a Naruto shippuuden-t de tényleg egyre több és hasztalan fillert raknak bele, volt olyan hogy egy fillert 2-szőr mesélt el ez tényleg borzalmas. De ha a felesleges fillereket kivennék szerintem egy pofás kis anime lenne. Szerintem a mangát olvasd. Az jobban össze van rakva. Vagy ha az animét nézed akk hagyd ki a felesleges fillereket mert nagyon sok van belőle és tényleg értelmetlen. Ami azt illeti nem baj az ha nem nézted, vagy olvastad végig, amikor sasuke elmegy azutáni részek nem fontosak.
5/7 A kérdező kommentje:
Edigg is,kerültem a fillereket de,most is fogom!Egyszer néztem meg fillert méghozzá mikkor a teknős bjuut elkapta a akatsuki(ha,jól emlékszek 3 farkú) azóta,kerülöm öket a shipuudenbe...
2014. febr. 6. 21:23
6/7 anonim válasza:
Hibának nem nevezném, ha élvezted, akkor egészségedre, ha meg nem tetszett, akkor így jártál, akkor miért nem hagytad abba, amikor még nem értél a végére?:) Ajj, te!!:)
7/7 anonim válasza:
A shippuuden-nek már túl vagy a legjobb részén. Innentől, ha a fillerek kihagyása nélkül nézed tovább, akkor garantáltan meg fogod utálni, és kár lenne érte mert alapból egy jó anime és karriertörténet a naruto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!