Tudnátok ilyen animét mondani?
Két féle anime kellene
1. Romantikus, dráma, enyhe akcóval
2. Akció, mind1 milyen, legyenek benne lányok, ne csak fiúk
3. Ecchi, akció
Amiket láttam:
To love ru
SAO
Dakar Boku wa, H ga Dekinai
Strike the blood
Rosario to vampire
Mirai Nikki
Inu x Boku ss
Code:Breaker
Bleach
Fairy Tail
Kore wa zombi desu ka?
Zero no Tsukaima
Shakugan no Shana
Gulity Crown
High School DxD
Elfen lied
vampire knight
princess lover
ao no exorcist
Chobits
Soul Eater
Trigun
Blood +
Hunter x hunter
kilari
Attack on Titan
Fullmetal Alchemist
Green Blood
Code Geass (van benne egy kis romantika, de inkább az akció és a dráma a lényeges benne)
D.Gray-man (akció, vannak benne fiúk is, lányok is)
Accel World (romantikus, izgalmas, vicces, drámainak nem neveznem)
Wolf's Rain (van benne akció, dráma, és egy kevés romantika)
Angel Beats! (a végére érdemes zsepit bekészíteni, amúgy sokat lehet rajta nevetni, van benne izgalom és, meg egy kis romantikus beütése is van)
Another (erőteljes horror-thriller beütése van, de van benne egy kis szerelmi szál, akció és rejtély)
K (érdekes anime, nem igazán tudom hova tenni, a grafikája gyönyörű, a végén pedig sírtam, mint egy kisgyerek:') van benne egy kevés ecchi, van benne akció is, valami szerelem-féleség is, meg egy kis rejtély is. nekem tetszett)
Durarara!! (van benne szerelem - eléggé morbid szerelmespárok vannak, de nagyon aranyosak:3, akció, meg sokat lehet rajta nevetni)
Jormungand (akció, van benne egy kis ecchi-beütés is, nekem a főszereplő nagyon bejött)
Ayashi no Ceres (romantikus dráma akcióval)
Kaze no stigma(romantikus dráma akcióval)
Fate/stay night(inkább akció, de van benne egy kis romantika is)
Hakuouki(inkább akció, van benne egy kis romantika is, viszont elég kevés lány van benne, de ettől függetlenül nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!