Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok olyan animet ami...

Klaucka kérdése:

Mondanátok olyan animet ami nem túl hosszú? (Lent)

Figyelt kérdés

Olyasmikre gondolok, hogy nem 300-400 részes hanem maximum 50. De ha lehet rövidebb! (Death Note,Elfen Lied,Attack on Titan már végignézve :D szóval azt ne)

Köszi :))

2014. jan. 22. 16:57
 1/7 Kameko-san ***** válasza:
Blood+ és a Soul Eater 50 vagy 51 részes, de persze ott vanak a rövidebbek is, mint pl. az Another, a Shiki, tb. Milyen műfajúra gondolsz? :)
2014. jan. 22. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Dvine Luv asszem 4 részes
2014. jan. 22. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
A Rózsafüzér és a Vámpír
2014. jan. 22. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Kuroko no basket (Kuroko's Basketball) két címen ismert-Sport

, Ace of Dimond- Sport,

Hunter X Hunter 2011 (ez 110-nél van jelenleg, de szerintem ez a mennyiség még nézhető)- Akció, Harc,

Hamatora (ezmég csak most kezdődött el)

, Kill la Kill (ez egy kicsit hímsoviniszta, vagy hogy is mondjam, sok benne a meztelenkedés)-Akció

JA ÉS A LEGFONTOSABB: SWORD ART ONLINE (ha még nem láttad muszály megnézned, fantasztikus. (bocs a caps lock-ért)

2014. jan. 23. 06:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Paranoia Agent (13 rész)

Humanoid Kikaider (masik cime Android Kikaider) (13 rész)

Spiral (régi de jó a történet)(26 rész)

Monte Cristo grófja (sose gondoltam volna hogy ilyen érdekes, ezért sok ideig meg sem akartam nezni) (26 rész)

Full Metal Panic (24)

Full metal Panic Fumoffu (13)

Mahou Shoujou Madoka Magica (ki hitte volna hogy varázs-lányos anime ilyen komoly és sötét is lehet)(13)

Paradise Kiss (csak ha bejön a műfaj)(13)

Read or Die (26)

Ennyit tudtam írni. Bocsi ha kicsit régiek az animék, ezeket láttam én amik rövidebbek.

2014. jan. 24. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja és a kedvencem az Ouran High School Host Club (26 részes)

es a Kaichou wa Maid Sama (ez is 26).

2014. jan. 24. 22:02
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, majd válogatok, amúgy ha jobban megnézed mit írtam plnek, észre veszed, hogy nem vagyok az a romantikus típus, sem az a sportos kategória, inkább horror és fantasy jön be
2014. jan. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!