Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime vagy manga?

Anime vagy manga?

Figyelt kérdés
Ha manga akkor miért ?

2014. jan. 17. 19:57
 1/8 anonim válasza:
anime :)
2014. jan. 17. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Manga, mert jobb.
2014. jan. 17. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Manga, mert tobb reszlet van benne. Sokkal erthetobb, mint az anime, mert nincsenek fllerek. Azok kikeszitenek. Es azt se felejtsuk el, hogy a legtobb anime alapja a manga :)
2014. jan. 17. 20:41
 4/8 Hecvid válasza:

Anime

Mellesleg anime-nek, a mangából készült "rajzfilmet" hívják, tehát attól függ, hogy olvasni, vagy nézni szeretnéd.

Egyébként az anime-be tényleg vannak fillerek, amik a mangába nem, de azokat ki lehet hagyni.

2014. jan. 18. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem mind a kettő jó nem tudnék választani.
2014. jan. 18. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Én mind a kettőt egyformán szeretem :D

Anime melleti érvek: 1. sorban színesben jobban szeretem, másodszor pedig a hangok. Jó szinkronhang + háttérzene = k**vajó feeling.

Manga mellett: FIllerek hiánya (igaz ez a rövidebb animéknél -12,24 részes- nem igaz). Itt jóval pontosabb minden. Arra gondolok ezalatt, hogy minden úgy van/úgy jön le ahogy azt a mangaka akarta. Meg persze imádok olvasni.

Általában az animével kezdem. Régebben pont fordítva csináltam, de sokszor csalódtam a hatalmas fantáziám miatt :D Pont úgy mint a könyvekből készült filmeknél.

2014. jan. 18. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Manga, mert nincsenek benne fillerek, és mert a legtöbb engem érdeklő animét (amiknek amúgy manga alapjuk van) 12x25 percbe sűrítik a végét pedig vagy kihagyják vagy teljesen elferdítik.
2014. jan. 18. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Új cuccoknál inkább a manga.. annyira szarnak a minőségre mostanság.. Pénz beszél kutya ugat. Viszont az is tény hogy rengeteg olyan (régi és új egyaránt) manga van ami nem kapott anime adaptációt így annyira nem ismert, még is majdnem hogy jobb mint a legtöbb jelenleg is futó anime.
2014. jan. 19. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!