1/5 -Igazmondó- válasza:
BTOOOM!
To Aru Majutsu no Index 1,2
Deadman Wonderland
Attack on Titan
Nem azok a kifejezetten Shonen animék mind, de ezeket láttam eddig, amiben volt akció.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Az Attack on Titan nagyon tetszik !!!
2014. jan. 13. 16:03
3/5 -Igazmondó- válasza:
Nagyon jó kis anime :) Nemsokára jön a második évad is ;)
4/5 anonim válasza:
Attack on Titan-t sosem értettem miért imádják annyian... sima shounen horror beütéssel, storyja sem eredeti.
Ajánlom a Claymore-t stílusilag hasonló mint a Shingeki, azzal a külömbséggel hogy kidolgozott és nem sablonos karakterek szerepelnek benne, és van egy shounen szinten nagyon jónak mondható főszála.
5/5 anonim válasza:
A tokyo ghoul szerintem most a legjobb anime minden szempontból értem ezalatt a karakterfejlődést a látványt a szereplőket a drámai hangulatot a zenei fokozást plusz nagyon életszerű jó mondjuk ez így hülyén hangzik, mert eleve anime de mégis értitek, hogy értem...bár aki nem kedveli a vért meg az ilyen durvább animéket kicsit horroros beütéssel annak nem ajánlom persze enélkül nem is lenne értelme az egésznek ez adja meg hozzá az igazi pluszt pl a narutoba ezt a chakra adja ha nem lenne chakra nem lenne igazából semmi vagy pl a bleachbe a lélekenergia értitek és igen okkal hoztam fel ezt a két animét, mert bizony ott van szorosan a tokyo ghoul a naruto és bleach közelében sőt még kielezettebbek az érzelmek mint ebben a kettőben egyedül a negativuma ennek a sorozatnak, hogy rövid tehát egy évad 12 részes, de szerencsére vigasztal, hogy januárban jön a 2. remélem lesz 3. meg negyedik is nézzétek nagyon durván jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!