Vígjáték animék?
Köszi a tippet:)
Már gondolkodtam rajta csak a grafikájával volt némi problémám de mindenképpen megnézem!:D
Általában a shounen fight-okban mindig van komikus elem (Bleach, Naruto, Fairy Tail, One Piece, Kuroshitsuji - ez utóbbi uniszex, igaz sok a harc, de bishounen alert! Ez utóbbiból is a mangát ajánlom, ha ragaszkodsz az animáhez csak 7. részig nézd, a többi filler, és ami mér rosszabb, folytatást csináltak az alternatív befejezésnek. Ha figyelmen kívül hagyod a tanácsomat a te hibád ha fintorogsz a szappanopera határát súroló történettől).
Hetalia Axis Powers - csak ha jártas vagy töriben, ez a sztereotípiákat gúnyolja ki
Beelzebub - iskolai élet és humor keveréke, sok a harc mert egy huligánról szól, személy szerint szakadtam rajta.
Gintama - az első 20 részt inkább a japánok értik, de utána nagyon beindul. Ja és ebben ne is számíts dráméra, mert valami baromság biztos félbeszakítja. Valamint előfordul, hogy más népszerű animéket figuráznak ki. Én a legújabb filmet láttam csak, de sírtam a nevetéstől, ez Japán Irigy Hónaljmirigye :D
School Rumble
Danshi Koukousei no Nichijou - agymenés:) :)
Nisekoi
Karin
Black Blood Brothers - az első résznél röhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!