Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ilyen animét keresek!?

Ilyen animét keresek!?

Figyelt kérdés
Aminek a világa egyszerűen magával ragad, és nem tudom abbahagyni a nézését... :)

2013. dec. 28. 23:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
oké
2013. dec. 28. 23:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
clannad
2013. dec. 29. 00:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Félig-meddig jogos, jót röhögtem :D :P

Szóval ha valaki tud ilyen animét, kérem szépen gépelje ide válaszba a címét(az anime címét, mielőtt ebbe is bele nem köt valaki)!

2013. dec. 29. 00:17
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi, már láttam :)
2013. dec. 29. 00:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

attack on titan

- oké először is, mikor elolvasod az ismertetőt, azt gondolod, hogy vagy nagyon hülye vagyok, vagy szimplán csak téged akartalak szívatni... NEM akármennyire gusztustalan a világa, az ember mindenáron oda akar menni! Tehát nézd meg!

Kuroshitsuji

- A viktoriánus london gazdagabbik része, értelem szerűen... ezt am szerintem innen töltsd le: [link]

igaz regizni kell, de megéri!

és szerintem még a Death Note

2013. dec. 29. 10:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen^^

A Kuroshitsuji-t láttam, nagyon tetszett, az egyik kedvencem, az Attack on Titan-ba már egyszer belekezdtem, nem tudom miért hagytam abba, majd egyszer folytatom is... Most elkezdtem nézni Code Geass-t, úgyhogy ha végeztem, belekezdek a Death Note-ba, már úgyis sokak által hallottam isteníteni :))

2013. dec. 29. 13:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

valamelyik biztos magával ránt. xd

1.Dragonball, Z, Gt

2.Yu Yu Hakuso

3.Death Note

4.Magi: The Labyrinth of Magic (ajánlom)

5.Ragnarok The animation

6.Sword art online (ajánlom)

7.Highschool dxd

8.Valvrave the Liberator (ajánlom)

9.The Sun Penetrates the Illusions

10.Ghost Stories

Omamori Himari

Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

ichiban ushiro no daimaou

b gata h kei

Mindegyiket ajánlom, de az ajnlom szerintem egyből magával ragad.

2013. dec. 29. 14:23
 8/17 Nirata ***** válasza:
100%

-Death note (aludni se bírtam úgy izgultam, de ha tudtam, akkor a szereplőkről álmodtam)

-zetsuen no tempest the civilization blaster (a hangulata nagyon magával ragadt, sokszínű anime, fantasztikus karakterekkel, és a grafikája gyönyörű)

-fullmetal alchemist brotherhood ( alap!)

-vampire knight (csajos, vontatott, de a hangulatát nagyon szerettem)

-kaichou wa maid-sama (ez is csajos, de a legjobb csajos anime, legalábbis szerintem)

-kamisama hajimemashita (színtén csajos, és vannak nála jobb animék is, viszont! végig sírtam a röhögéstől, ha rossz a kedved nézd meg)

(:

2013. dec. 29. 15:21
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek :)

Death Note, FMA Brotherhood tuti megnézem majd "őket", Vampire Knight nagyon tetszeNE (grafika, karakterek, zene, vámpírok...minden) HA nem lenne ott a drága Yuuki, és Zero, mindkét szereplő annyira, de annyira irritál...

Kaichou wa Maid-sama és Kamisama H., mindkettő nagyon tetszett, a kedvenceim :))

2013. dec. 29. 16:25
 10/17 babber2 válasza:
89%
Ezek is magával rántanak: Nana,Vampier knight,Diabolik lovers, Sekai Ichi Hatsukoi,Jujo Romatntika,Brothers conflict,Amnesia.Nekem ezek a kedvenceim is egyben.Ebben szinte minden van: Normál,Hárem,sőt még Yaoi is :)
2013. dec. 29. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!