Anime: Ki Naruto igazi szerelme?
A barátom nagyon szereti Narutot, és gondoltam, egy rajzzal kedveskednék neki, amin Naruto a szerelmével van. Én viszont cseppet sem értek hozzá, és mivel a rózsaszín hajú meg a kékes lila hajú lánnyal is sok képet találtam, nem tudom, melyiket rajzoljam????
Előre is köszönöm! :)
HINATA MÁR NEM CSAK BARÁT!
(de nem ez a lényeg)
Szóval, azt rajzold le, akinek szurkol a barátod... Általában a Naruto fanok, Hinata és Sakura csoportra vannak oszolnak + még vannak azok akik azt vallják, hogy nincs és nem is lesz benne szerelem, no de ez embrektöl függ
Tehát, próbáld meg kiderítenni, hogy a hosszú lila hajúnak (Hinatának), vagy a rózsaszín hajúnak (sakurának) szurkol, drukkol-e
(:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, kedvesek vagytok :)
Elég érdekes lett volna kideríteni, mivel sose érdekelt igazán a Naruto (bocsi :)), és így biztos gyanús lenne, ha kérdezősködöm. Igazából rászántam a délután egy részét, és már el is készült a mű :) Pont ezt a képet rajzoltam, amit az utolsó kommentelő küldött! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!