Aranyos, kisgyerekeknek való animék?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rákattantam az olyan animékre ami leginkább kicsiknek szól (Pedig 17 vagyok.. :D )
Itt gondolok a Candy candy-re, Kukucska kalandjaira, Pokémonra, Tokyo mew mew-re de még az Inuyashára is..:)
Tudnátok ilyeneket mondani?
2013. dec. 7. 01:40
11/17 anonim válasza:
Pedig az: [link]
Japán-svéd kopordukcio. A történet svéd írótól származik, a feldolgozás, karakterdesign, rendezés, animáció pedig japán.
Tudom, sok animéről nem látszik első látásra, hogy az, de azért mielőtt bárkit is leugatnánk, érdeklődjünk utána dolgoknak. :)
12/17 anonim válasza:
A Ghiblis animék,pl:Tonari no Totoro,Chihiro Szellemországban,Nauszika,A tenger zúgása,Karigurashi no Arrrietty :3
13/17 anonim válasza:
Szerintem a Nils Holgerson marhára nem az de mind1
14/17 anonim válasza:
Lehet, hogy szerinted nem az, de az anime = japán animációs film, ergo, ha valamit japánok animáltak, akkor az anime. Ez nem hit, hanem tények kérdése, kedves utolsó.
15/17 anonim válasza:
Kirarin Revolution (Kilari)
Full moon wo shagashite
Esetleg még a Charlotte
Imádom őket
16/17 kincsi2003 válasza:
Kilari(kirarin Revolution)
Sámán király(Shaman King)
Bakugan
Pokemon
17/17 Zsiráf40 válasza:
kilari kaleido star kukucska uristen nekem ezek nagyon teccsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!