Melyik lehet az alábbi anime?
egy fiú elutazik egy kisvárosba valami hiwa...., és összebarátkozik a suliba járó 4 lánnyal, akik egy kicsit, illetve nagyon betegek. kártyáznak, majd fény derül hogy régen volt valami nagy mészárlás vagy katasztrófa a faluban aminek valahogy köze volt a falu vezetőjéhez, talán. a fiú új legibb barátja egy zöld hajú lófarkas csaj akinél mindig van egy fegyver és valami jelentős családnak a sarja, egy idegbeteg nőszemély. a másik meg egy aranyos lány, aki néha szintén idegbeteg állapotba kerül. aztán egy szemétdomb is van a környéken ahol a második csaj szed össze mindenféle kacatot. kiderül hogy a zöld hajú csajban egy démon él vagy mi, azt megöli magát, a fiú kórházba kerül, kinyírja az összes többi csajt (a zöld hajú lány), meg van benne valami buddhista kínzóeszköz, meg a zöldnek van egy ikertesója, akit elfog mer féltékeny rá és ezzel elő hívja a démont ami benne él. meg mit tom én. nekem bejött, szóval előre is kösz a válaszokat
és igen tudom mennyire betegen hangzik, mert az is
Higurashi naku koro ni
Higurashi naku koro ni Kai
higurashi naku koro ni Rei
higurashi naku koro ni Kira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!