Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok ajánlani Narutohoz...

Tudnátok ajánlani Narutohoz hasonló befejezett animét keresek? Köszi a segítséget.

Figyelt kérdés

2013. nov. 29. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy látom a kérdés kiírás nem az erősséged. Plusz a Naruto nem befejezett. Szal mit is akarsz te?
2013. nov. 29. 23:01
 2/9 anonim válasza:
Szia! Én értem a kérdésedet, de annyira hasonló animét én sem láttam. Viszont javasolni tudom a Fullmetal Alchemist-et.
2013. nov. 30. 11:14
 3/9 A kérdező kommentje:

A másodiknak köszönöm a választ.

Kedves első! Igazad van, mivel a rendszer nem volt tisztában az óhajtó mondat kérdésre/kérésre vonatkozó pragmatikai jelentésével, kénytelen voltam kérdő mondatra változtatni, ami valóban, önön hibám miatt keveredést eredményezett. Elnézésedért könyörgöm, bár elképzelhetetlen számomra, hogy magyar anyanyelvűként, kifejlődött nyelvi kompetenciával ne érts meg egy ilyen mondatot.

2013. nov. 30. 16:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Illetve, a "befejezett" állapothatározó grammatikailag a tárgyhoz tartozik. Köszi
2013. nov. 30. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy, hogy összetudtál rakni egy ilyen mondatot. Én arra értettem, hogy:

1)a kérdésed elején "tudnátok ajánlani" a végén "keresek" van, így helytelen a megfogalmazás

2)a Naruto nincs befejezve...

De am a One Piece sokkal jobb.

2013. nov. 30. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:

"össze tudtál rakni" ;)

Tudom mire értetted. Illetve, olyan animét szeretnék, ami a Narutohoz hasonló és befejezett. Nem azt írtam, hogy a Naruto befejezett. De köszi a tippet. :)

2013. dec. 1. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát... Ezek nem befejezettek, de : Fairy Tail. Esetleg D.Gray-man. Az előbbinek tuti lesz folytatása. Elméletileg hamarosan :), de az utóbbinak nem biztos... Viszont mindkettő tetszeni fog szerintem neked. Na meg ugye, ahogy előttem is mondták FMA + One Piece (bár ez sem befejezett) Az FMAból viszont talán a Brotherhoodot érdemesebb lenne nézni. Az mangahűbb. :) (+sokkal jobb... :) )
2013. dec. 23. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöööm:)
2013. dec. 24. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok:

Kifelejtettem még egy nagyon jòt. :) A Katekyo Hitman Reborn-t. Az is egy nagyon jò anime, és szintén érdemes megnézni. :)

2013. dec. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!