Tudnátok ajánlani Narutohoz hasonló befejezett animét keresek? Köszi a segítséget.
A másodiknak köszönöm a választ.
Kedves első! Igazad van, mivel a rendszer nem volt tisztában az óhajtó mondat kérdésre/kérésre vonatkozó pragmatikai jelentésével, kénytelen voltam kérdő mondatra változtatni, ami valóban, önön hibám miatt keveredést eredményezett. Elnézésedért könyörgöm, bár elképzelhetetlen számomra, hogy magyar anyanyelvűként, kifejlődött nyelvi kompetenciával ne érts meg egy ilyen mondatot.
Nagyon ügyes vagy, hogy összetudtál rakni egy ilyen mondatot. Én arra értettem, hogy:
1)a kérdésed elején "tudnátok ajánlani" a végén "keresek" van, így helytelen a megfogalmazás
2)a Naruto nincs befejezve...
De am a One Piece sokkal jobb.
"össze tudtál rakni" ;)
Tudom mire értetted. Illetve, olyan animét szeretnék, ami a Narutohoz hasonló és befejezett. Nem azt írtam, hogy a Naruto befejezett. De köszi a tippet. :)
Az előző vagyok:
Kifelejtettem még egy nagyon jòt. :) A Katekyo Hitman Reborn-t. Az is egy nagyon jò anime, és szintén érdemes megnézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!