Miért közösítenek ki csak azért, mert szeretem az animéket és a mangákat?
Nos... 2 lehetőség van.
1.) Egyáltalán nem is néznek animét, csak látatlanban elmondják róluk, hogy borzalmasak, mert mondjuk láttak pár részt egy élvezhetetlen féléből. Velük ne is foglalkozz, csak mosolyogj egy nagyot, amikor próbálnak oltogatni.
2.) Sokszor még animefanok is hangoztatják erről a három animéről, hogy "sablonos, shounen sz*rok". (tévedésekbe ne essünk, én nem vagyok róluk negatív véleménnyel) Lehet, hogy az osztálytársaid is ilyenek/hallották ilyen emberektől, hogy ez milyen ratyiiiiiiii, jaj, fúj. Sokan már ezek alapján is képesek előítéletet hozni.
Akárhogy is nézem, nem értem, hogy hogyan lehet valakit a hobbija miatt ilyen-olyan-amolyannak megbélyegezni. Ha nem egész nap ezekről beszélsz, csak rajzolgatsz, amikor unatkozol, abban én semmi kivetnivalót nem találok.
Azért amit az ötös mondott...
Ha legközelebb elkezdik kérdezz rá, hogy láttak-e valaha is egynél több részt belőle, mi alapján gondolják hogy kaka? Mondhatod hogy attól még nem kell beszólni ha más az ízlése, minek ilyen előítéletes olyannal szemben amit még nem is látott? Ha azért nem tetszik neki mert rajzolt és azt gondolja biztos gyerekes, akkor elmondhatod hogy sokszor olyan csavarok, komoly, véres jelenetek is vannak egy-egy animében amire már rátehetnék a 16-os karikát.. meg hogy megint csak az jön hogy más az ízlése, ez van, de mi értelme fikázni? Mit akar elérni vele? :D
Ha te sem szólsz be arra amit ők szeretnek akkor ezzel is visszavághatsz.
A kilencesre meg be hallgass szerintem sem. Nem kell azért leszokni az animékről kert pár bunkó beszól érte. Ha meg nagyon zavar akkor próbáld meg kevesebbszer láthatóvá tenni hogy rajzolsz meg rajongsz értük. Közben fészbúkra felrakhatnád a rajzaid, meg egyéb dolgokat velük kapcsolatban, tehát látnák az oszt. társaid hogy nem ijedtél be tőlük. Ha ott is cikiznek szólj vissza.
Van egy csomó anime-fan klub fészbukon meg máshol is, ott szerezhetsz barátokat akik ugyanazt kedvelik mint te. Conokra is eljárhatsz, ott is biztos kijönnék jópár emberrel. :)
Remélem abbahagyják, hajrá!
ha neked tetszik szard le :D
A többi ne érdekeljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!