Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért közösítenek ki csak...

Keitha kérdése:

Miért közösítenek ki csak azért, mert szeretem az animéket és a mangákat?

Figyelt kérdés
Pár éve kezdtem el nézni animét és mangát olvasni, kedvenceimből még rajzolni is szoktam (Naruto, Bleach, one piece), és néha a suliban is rajzolok, szünetben, vagy mikor várok, és látják az osztálytársaim, és mindig megjegyzik, hogy fúj, szar, miért kell ilyen fost nézni. Én nem szoktam ezen felhúzni magam, de az már eléggé zavar, hogy a lányok körében pl vannak, akikkel szoktam beszélgetni, összeülünk, elütjük az időt, most meg felém sem néznek? Miért bélyegeznek ezért furcsa lánynak? Még a barátnőm is fintorog meg visszahúzódik, mikor említek ilyet közösségben (mintha ciki lenne) Én komolyan nem értem...

2013. nov. 25. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos... 2 lehetőség van.

1.) Egyáltalán nem is néznek animét, csak látatlanban elmondják róluk, hogy borzalmasak, mert mondjuk láttak pár részt egy élvezhetetlen féléből. Velük ne is foglalkozz, csak mosolyogj egy nagyot, amikor próbálnak oltogatni.

2.) Sokszor még animefanok is hangoztatják erről a három animéről, hogy "sablonos, shounen sz*rok". (tévedésekbe ne essünk, én nem vagyok róluk negatív véleménnyel) Lehet, hogy az osztálytársaid is ilyenek/hallották ilyen emberektől, hogy ez milyen ratyiiiiiiii, jaj, fúj. Sokan már ezek alapján is képesek előítéletet hozni.

Akárhogy is nézem, nem értem, hogy hogyan lehet valakit a hobbija miatt ilyen-olyan-amolyannak megbélyegezni. Ha nem egész nap ezekről beszélsz, csak rajzolgatsz, amikor unatkozol, abban én semmi kivetnivalót nem találok.

2013. nov. 27. 17:06
 12/19 msm válasza:
100%
"Kedves" 9. válaszoló az hogy mást arra bíztatsz hogy változzon meg mert másnak ő nem felel meg az szerintem akkor *** amekkorát nem látott a világ.:D Nem azért kell valamit csinálni mert azt "másokis szeretik" meg mert "azt többen szeretik" ez nagyon *** gondolkodásmód.Ha valamit szeretsz akkor azt csináld ne változz meg mert valami(Már bocsi a szóhasználatért) hülye aztmondja.Legyél önmagad :)
2013. nov. 28. 17:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért amit az ötös mondott...

Ha legközelebb elkezdik kérdezz rá, hogy láttak-e valaha is egynél több részt belőle, mi alapján gondolják hogy kaka? Mondhatod hogy attól még nem kell beszólni ha más az ízlése, minek ilyen előítéletes olyannal szemben amit még nem is látott? Ha azért nem tetszik neki mert rajzolt és azt gondolja biztos gyerekes, akkor elmondhatod hogy sokszor olyan csavarok, komoly, véres jelenetek is vannak egy-egy animében amire már rátehetnék a 16-os karikát.. meg hogy megint csak az jön hogy más az ízlése, ez van, de mi értelme fikázni? Mit akar elérni vele? :D

Ha te sem szólsz be arra amit ők szeretnek akkor ezzel is visszavághatsz.

A kilencesre meg be hallgass szerintem sem. Nem kell azért leszokni az animékről kert pár bunkó beszól érte. Ha meg nagyon zavar akkor próbáld meg kevesebbszer láthatóvá tenni hogy rajzolsz meg rajongsz értük. Közben fészbúkra felrakhatnád a rajzaid, meg egyéb dolgokat velük kapcsolatban, tehát látnák az oszt. társaid hogy nem ijedtél be tőlük. Ha ott is cikiznek szólj vissza.

Van egy csomó anime-fan klub fészbukon meg máshol is, ott szerezhetsz barátokat akik ugyanazt kedvelik mint te. Conokra is eljárhatsz, ott is biztos kijönnék jópár emberrel. :)

Remélem abbahagyják, hajrá!

2013. nov. 28. 17:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért, telefonról írtam.
2013. nov. 28. 17:22
 15/19 anonim válasza:
a válasz egyszerű: te mint anime fan sokkal jobb vagy náluk és fejlettebb is. ezt nem képesek elfogadni mert akik ilyeneket mondanak azoknak az agyuk helyén vákuum van
2013. nov. 28. 23:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Huhúúú, köszönöm ezt a sok választ! Komolyan lelket öntöttetek belém! Most jött egy új osztálytársunk, és muttam neki animét és tetszett neki!! Szóval van egy barátom!! Bár most eléggé lerontottam a "hírnevét", de őt nem igazán zavarja. Engem sem! Pukkadjon meg az összes hülye! Köszönöm még egyszer a válaszokat! :D
2013. dec. 8. 12:51
 17/19 KAMUI ***** válasza:

ha neked tetszik szard le :D

A többi ne érdekeljen

2013. dec. 9. 18:15
 18/19 Könyvimádó05 ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de az osztálytársaid f*rkak. Az anienézés olyan, mintha sorozatot néznél. Ezt kiküszöbölvén: mikor animékről beszélsz, akkor ne animeként mutasd be, hanem sorozatként. Ha nem szeretnél kamuzni, akkor mondd nekik, hogy:balra a második ajtó. Vagy adj nekik csicskalángost.
2016. nov. 5. 17:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő közösségbe vagy. Az igaz hogy ha például egy iskoláról van szó nem nagyon fogsz olyat találni ahol 1-2 embernél többen szeretik. A gyerekeknél még nehezebb mert azt se tudják mi az de mivel japán ezért azt mondják hogy szar. A húgom osztályába 32-ből 2-en szeretik ő és a legjobb barátnője. A legjobb barátnője úgy szerette meg hogy a húgom kölcsön adta neki a Death note manga 1. Kötetét. De szerintem a legjobb ha másik osztályba mész.
2018. dec. 29. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!