Mondanátok olyan animéket amit látnom kell mielött meghalok? :DD
Saját kedvenceim:
Wonderful Days
Chihiro szellemországban
Armitage III
Totoro
G.I.T.S.
Vándorló palota
Appleseed
Macskák királysága
Nem anime, hanem animáció:
Kirikou et la sorciere
Sita sings the blues
Dante's Inferno: An Animated Epic
Macskafogó
The nightmare before Christmas
Zsinóron
Death Note
Fullmetal Alchemist Testvériség/Brotherhood
Uta no Prince sama
Hetalia
-Chihiro szellemországban (annyira aranyos! és nagyon sok mondani valója van! bár azért néha kissé "parás" de tényleg érdemes megnézni!)
-Death Note (mindenképpen nézd meg, de ne evvel kezd... nagyon sok dolgon elgonolkoztattja az embert, de engem nagyon megviselt, úgy hogy elötte azért már sok animét láttam)
-Fullmetal Alchemist Bortherhood (alap! színtén "kemény", sok benne a dráma és az akció.. fantasztikus anime!)
-zetsuen no tempest the civilization blaster (dráma, romantika, akció, misztikum... nagy kedvencem)
-vampire kinight( romantikus, van benne poén,de nem sok. kissé vontatott, de jó)
- Naruto (első és örök kedvenc)
-kaichou wa maid-sama (romantikus, vicces)
-kamisama hajimemashita (ennél vannak jobb animék is, viszont ha le vagy hangolva, és nevetni szeretnél, akkor nézd meg)
(:
A Death Note--ot mindenféleképp! Nekem a világnézetem változtatta meg. Előtte úgy gondolkodtam mint a főszereplő, de rájöttem hogy nem helyes és csak a mélybe visz. Talán így művészi vonatkoztatásban annyira nem, de tudok olyat mondani még ami hihetetlen izgalmas:
- Attack on Titan(idei év legjobbja)
- Another (tavalyi kedvenc)
- Zetsuen no Tempest (idei ez is nagyon jó)
- Bakuman (a Death Note alkotóitól. Ez az anime is nagyon jó, de csak az arra fogékonyaknak mert nincs benne gyilkolás meg erőszak. Mégis hihetetlen izgalmas)
Talán ami egy rtékes műalkotásnak betudható az a Wandering Son. Egy középiskolás fiú problémáit dolgozza fel aki nemi indentitási zavarokkal küszködik. Tudom most mit gondolsz.... és is így voltam vele, nem vagyok oda a melegekért, de mivel sokan ajánlották megnéztem. És megérte. Egy szép szívbemarkoló történet ahol az elérhetetlen a cél.
Remélem tudtam segíteni :D
death note
attack on titan
sword art online
mirai nikki
blue exorcist
:)
Attack on titan
K project
Death Note
Baccano
Durarara
Psycho Pass
Shounen, ami még nem volt :
-Bleach
-Soul Eater
-Beelzebub / Ezt tényleg muszáj megnézned
-Zero no Tsukaima
-Hidan no Aria
Shoujo az meg sok van, de talán :
-Skip Beat / végigröhögtem, teljesen kész voltam, nem a legismertebb, de szerintem ezt is meg kell nézned
egyszer
-Sakurasou no Pet na kanojo / Ez úgy ahogy van aranyoos, személyes kedvencem a 2013-as szezonból
-Seitokai Yakuindomo / Az egész anime random beszólásokból áll, ecchi, azaz perverz (a szövegek), de ha részenként nem estem le a székről, akkor egyszer se
-Jáhhj el ne felejtsem: DOKURO-chan, ha úgy érzed, túl sok agysejted maradt mára, ez garantáltan leöli mindet!
/ Paródia az egész, ne is keress benne értelmet, azt próbáld megérteni, mit akar kiparodizálni, amikor nézed
-Seitokai no Ichizon / inkább a veterán otakuknak való, de gondoltam leírom ezt is
-Binbougami ga! / Ebben is vannak szösszenetek pár animéből, de jóval kevesebb ismeret szükséges a poénok megértéséhez
Meghatóbbak:
-Air
-Angel Beats
Amiknél kiemeltem, hogy nézd meg, azok tényleg nagyon jók :D, habár nálam inkább a poénok mennyisége, na meg a szerelmi szálak (Ha nincs, akkor nagyon jól elszórakozok azzal, hogy ki kivel illik össze) a mérvadó, mint látszik :D
Háát.. lehet későn szólok de:D :
Kaichou wa maid sama
Infinite Stratos
Kamisama Hajimemashita
Special A
Bokura Ga Ita
Kimi Ni Todoke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!