CSajok! Volt már olyan hogy totál bele zUgtatok egy anime figurába? Ha igen akkor Hogyan (? ) és Miért (? )?
Igen, de az ilyen inkább csak rajongás, mint egy képzelt hősért lehet rajongani. Hogyan: megláttam, és juuuuj, elolvadtam tőle, őt szerettem legjobban az animében, totál lelkesen néztem minden pillanatát, amikor szerepelt, vagy kicsit beleképzeltem magam a női főhős szerepébe. Miért: hát mert bejött az a figura, karakter, és kész. Ehhez még rajzolt figura sem kell, egy leírt szereplővel is remekül meg lehet élni.
Az ember kinövi a naaagy rajongást, de mindig szeretni fogja, kedves lesz számára az illető karakter.
Nem ! :D
Kicsit túlnőttem már ezen a koron, de azt hiszem te is kinövöd. Egy karakter tényleg elvarázsolhat, ugyan úgy egy könyvben, filmben, vagy a te esetedben animében, ez tök normális. De, azért a belezúgástól nálam ez egy kicsit távol áll.
Majd ha felnősz, különbséget tudsz tenni.
Igen (:
Viszont rajongás szerűen, ahogy a 10.33-as írta... Van 1-2 karakter akiket nagyon szeretek, néha az álmomban is felbukanak
P.: L <3 (Death Note), Naruto, Edward Elrik (FMA) de inkább a karakterüket szeretem nagyon (:
Nekem még most is vannak néha ilyeneim.Szerintem nem gáz.
DE a belezúgás azért erős szó.Én ha látok egy animében egy kifejezetten cuki (általában a kisebb (méretben persze) szereplők)szereplőt egyből elkezdek vigyorogni és ha történet még csak nem is jó a szereplő miatt végig nézem.A barátnőim szokták mondani hoy az a karakter mennyire cuki meg ilyenek.De szerintem kizárt hogy ténylegesen belezúgtál csak megtetszet mert mondjuk tök helyes vagy vmi. ilyesmi. :D
Velem is volt már ilyen :D
Amikor az InuYashát néztem nagyon megtetszett Sesshomaru *.* imááádom :$
Ohhh ez jó kérdés!!:DDD
igen..elég sok ilyen karakterbe zúgtam bele,hát inkább a kinézetükbe és a gondolataikba:DD
Először a szellemfiúból a fekete hajú szörnybe:DD aki ilyen alacsony volt és három szeme volt neki:D(sajnos a nevét elfelejtettem)
akkor szerelmes voltam nagyon Sasukébe XDDD de tényleg annyira rajongtam érte,kicsiként vele álmodtam:D.
Aztán ott vannak a sok bishi áradatok mint az örökké kedvenc Usui Takumi..na ő érte a mai napig oda vissza vagyok:D
és Zero a vampire knightból:D
akkor még nagyon szerettem Shint is a nanából,és most a brothers conflist-ből az ikreket:D de kb az összes bishit szerettem benne,és most a diabolik lovers-ből szimpatikus nagyon Ayato meg a többi:DD
Meg még nagyon sok(komolyan rengeteg) ilyen karakterbe "belezúgtam.
persze..nem úgy hogy elképzeltem hogy a férjem lesz vagy valami,csak szerettem őket lerajzolni meg ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!