Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Körülbelül/Megközelítőleg...

Tücsök13 kérdése:

Körülbelül/Megközelítőleg mennyit kereshettek az Attack On Titan-nal?

Figyelt kérdés
Gondolom nem meglepő, hogy szépet kaszáltak azzal a sorozattal...

2013. nov. 17. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Hype parádé miatt sokat valszeg, de ez egy dolog, mainstream cucosokat viszik mindig, kihalt az egyediség ma már. Az hogy szépet kaszáltak vagy nem.. őszintén így mint néző nem hat meg, valszeg igen, de még így is egy vontatott anime volt. És ha úgy nézed hogy számodra hogy lett volna élvezetesebb elnyújtva 25részbe vagy belerakva kb pont beleillő 12-13 részbe szerintem kevesebbet választanád, jelen esetben az ő nagy kaszájukkal egy egész érdekes animét rontottak el. Bár ez csak az én szemszögem, hype miatt megérte nekik, de akik jó sorozatot akartak látni, egy egyedi shounen-t(mint aminek én is az elején hittem) csalódtak.
2013. nov. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!