A Földtenger varázslója című animét látta már valaki? Érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Ahányszor elolvasom hogy miről szól , szinte akkor kiráz a hideg. Annyira érdekesnek tűnik. Szerintetek? Milyen? Megnézzem?2013. nov. 17. 14:56
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
inkább megnézem. érdekesnek tűnik
ennyit biztos nem olvasok el.
2013. nov. 17. 19:09
3/7 anonim válasza:
Én már láttam, nézd meg szerintem. :)
4/7 anonim válasza:
Én láttam is, olvastam is, nagyon ajánlom. :) Egyik kedvenc könyvem és szerintem nagyon jól megcsinálták animében. :)
5/7 anonim válasza:
Én is láttam és nem bántam meg. Ha teheted, akkor hd-ban nézd meg, mert gyönyörű a grafikája. Teru éneke sem utolsó :)
6/7 anonim válasza:
Hát nem rossz, de nem egy epic cuccos, ha fantasy-t akarsz látni van pár jobb nála, sorozat is és mozifilm is. Én megnéztem anno, fele más lett, azt hiszem 4 pontot adtam rá, de egyszer nézhető volt..
7/7 anonim válasza:
Én is szívesen megnézném csak nem tudom hol lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!