Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime kérdés, létezik ilyesmi?...

Anime kérdés, létezik ilyesmi? Nem vagyok egyszerű eset

Figyelt kérdés
Olyan akciódús animét keresek, amibe nem csak bele kell képzelni a szerelmi szálat és a végén ki is derül hogy mivan. Tudom hogy a shounen animéknak köze sincs a romantikához, maradjon az csak szépen valami mellékes dolog, de a végén zárják le az ügyet, jöjjenek össze vagy nem is érdekel, csak ne maradjon nyitott ez a kérdés. Létezik ilyen??

2013. nov. 16. 19:23
 1/7 anonim válasza:

Durarara (?)

ez olyan besorolhatatlan anime szerintem :"d minden van benne és eleve 3 szálon (ha nem többön) fut a történet :d iszonyat jó, egyik kedvencem :3

2013. nov. 16. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Bele nézek, köszönöm!
2013. nov. 16. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem a kuroshitsuji is... (bár nem tudom, mert mg csak a 2.évad 2.részénél tartok :/)
2013. nov. 17. 13:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam róla, bár még nem döntöttem le hogy bele kezdjek-e. Mit gondolsz érdemes? A történet jónak ígérkezik... meglátjuk, köszi a tippet
2013. nov. 17. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
hát én nem bírom letenni a lap-top-ot, mióta elkezdtem nézni, a viktoránus stílus, a beszéd stílus és az egész angol hangulat olyan nagyszerű!!! + még vicces is, a második évad is ígérkező!
2013. nov. 17. 16:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! A stílus nekem is tetszik, mindenképp belenézek :)
2013. nov. 17. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg Guilty Crown :)
2013. nov. 17. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!