Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Mi a véleményetek...

Vi Infant kérdése:

Animések! Mi a véleményetek az alábbi animékről?

Figyelt kérdés

Hoshi wo Ou Kodomo

Darker Than Black

Green Green

Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster

Chonnyonyeouu Yeouubi

Kaze no Stigma

Gosick

Umineko no Naku Koro ni

Pale Cocoon

Arve Rezzle: Kikaijikake no Yousei-tachi

Summer Wars

Kuroshitsuji

Abenobashi Mahou Shoutengai

Great Teacher Onizuka (GTO)

Wolf's Rain

Hell Girl

C: The Money of Soul and Possibility Control

Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru

Uta no Prince-sama

5 Centimeters per Second

Dareka no Manazashi

Momo e no Tegami

Paprika

Steins;Gate

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Chobits

Kateikyoushi Hitman Reborn

Gintama

Toradora!

Elolvastam a leírásukat, de kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, hogy érdemes-e megnézni őket. Előre is köszi. :)

2013. nov. 15. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Az Uta no Prince-sama nekem óriási kedvencem... rögtön beleszerettem amikor megnéztem. Bár lehet köze ahhoz, hogy tele van bishikkel^^ De mindenképpen ajánlom.

A Code Geass-t jelenleg nézem, de jó a története nekem tetszik, érdekes.

2013. nov. 16. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezek közül ciki vagy nem ciki de a Toradora! amit láttam és ma fejeztem be az összes többit nem láttam de ez az anime nagyon állat úgy hogy ajánlott! :) f/14
2013. nov. 16. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Darker than black: nagyon nagy kedvenc, egyik legvagányabb anime főszereplővel. Epic harcjelenetek, amik ugyan elég rövidek a főszereplő képessége miatt, de ez a minőséget tekintve abszolút jó pont. Kicsit sötét hangulatú, erős karakterdrámával. Mindenképp ajánlott.

Kaze no Stigma: a főszereplő itt is nagyon badass, jó fantasy, ha jól emlékszem (ebben nem vagyok már biztos) egész jó szerelmi szállal. Ez is ajánlott, ha pedig láttad és tetszett a Shakugan no Shana, akkor különösen.

Umineko no naku koro ni: nagyon jó thriller, kicsit beteg történettel, ahol kell egy 2-3 rész hogy eldöntsd tetszik-e vagy utálni fogod. Középút nincs. :) Egyetlen hibája hogy befejezetlen, és a folytatásról nincs hír. De én imádtam azt a közel 30 részt amit elkészítettek belőle.

Kuroshitsuji: Csak az első évadot láttam, de nekem nem tetszett. Ahhoz képest hogy Sebastiant sokan Alucardhoz hasonlítják szerintem nagyon béna lett. Én abszolút nem ajánlom.

Great Teacher Onizuka: a főszereplője talán a kedvenc anime karakterem, zseniális vígjáték, kétség kívül a legjobb a műfajban. Ez is ajánlott nagyon.

5 centimeter/second: nagyon szép történet a szerelemről, amit rövid hossza miatt tulajdonképp bármikor meglehet nézni. Megható történet (bár szerintem kicsit túlértékelt). A témában szerintem sokkal jobb a Hotarubi no Mori-e. :)

Steins;Gate: Code Geass után az egyik legintelligensebb anime talán, nagyon epic főszereplővel. Az első 8 rész lassú felvezetés, de amit utána kapsz az az egyik legnagyobb animés élmények egyike lehet. Én az elejét is élveztem, de a történet csak később indul be.

Code Geass: ha még nem láttad ezt mindenképp meg kell nézned. :) Legintelligensebb anime szereplők egyike a főkarakter, a lezárás pedig kétségtelen hogy a legjobb az animék világában. Tele van fordulatokkal, elmeharcokkal, drámával, tragédiával, és ami talán a legfontosabb, elgondolkodtat. A grafika talán megijeszthet először, de hidd el pár rész alatt hozzászoksz. A mecha animéket általában nem szeretem, de hidd el, ez nem arról szól. Persze van szerepe a gépeknek is, de az csak nagyon harmadlagos tényező. Mindenképp ajánlott a megtekintése.

Kateikyoushi Hitman Reborn!: Nagyon jó shounen, ami érdemtelenül nincs közel annyira sem elismerve mint a Naruto és a Bleach. A karakterek nagyon szerethetőek, a harcok izgalmasak, látványosak. A hangulat félelmetesen jó, és a történet is összetettebb mint a fent említett kettősnél. Az első 20 részt túl kell élni, ha megjelenik a Varia, onnantól viszont (amennyiben szereted a shounen fightokat) nem lehet abbahagyni.

Gintama: nos, én személy szerint nem szeretem, úgyhogy sokat nem írok róla. A humora nekem nem jött be, és amúgy sem rajongok az epizodikus történetekért. Persze ezzel egyedül vagyok, de mivel kérdezted ezt is leakartam írni.

Remélem segítettem. :)

2013. nov. 16. 11:24
 4/9 Nirata ***** válasza:

Szia!

Amiket leírtál, azokból csak egyet láttam végig, mégpedig ezt:

Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster

NAGYON AJÁNLOM!

Sajnos, nem nagyon ismert, de én 2 nap alatt végig néztem mind a 24 részt... Szerintem zseniális (: Rengeteg benne a csavar, a karakterek fantasztikusak! Szerelem is van benne, bosszú, világ megmentés stb... nem átlagos (szerintem), kezdj bele mindenképp!

2013. nov. 16. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezek közül csak néhányat láttam, de pont sikerült kiszúrnod a két kedvencemet! :D

Kaze no Stigma

Érdekes történet, van benne néhány ütős poén, bár szerintem már ez a tűz-víz-föld-levegő-téma kissé túl van nyúzva manapság, szóval nem a legeredetibb.

Wolf's Rain

A KEDVENC ANIMÉM! KÖTELEZŐ! Sok benne a fordulat, a vége briliáns, egyedi történet (annak ellenére, hogy farkasemberes)

Uta no Prince-sama

Nekem annyira nem jött be, de egyszer megnézhető.

Code Geass

Néhány napja fejeztem be, ez a második kedvencem a Wolf's Rain után. Előttem is megírták, hogy zseniális, fordulatos, a vége is lenyűgöző. Az a fajta, amikor nem tudok elaludni, amíg nem tudom meg, mi lesz a végén. :D

Gintama

Ezt még nem fejeztem be, nagyjából a 70. rész körül járok. Ennél az animénél tényleg sokszor megoszlanak a vélemények, nekem például tetszik. Szerintem nagyon jó viccek vannak benne, de amikor néha (bizony, ritkán még ez is megesik xD) komolyabbra fordul a történet, az könnyedén lever egy csomó olyan sorozatot, amit alapból full komolyra terveztek. Csak ajánlani tudom.

Toradora!

Nem tetszik. Megnéztem, de nekem nem tetszett a humora, a szereplőknek különös személyiségük volt. Ettől függetlenül sokan dicsérik, szóval az én véleményem nem garantál semmit.

13/L

2013. nov. 16. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sokat segítettetek!:)
2013. nov. 26. 20:31
 7/9 Nirata ***** válasza:
Elkezdted valamelyiket?
2013. nov. 27. 16:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, az Uta no Prince-sama-t. Eléggé megijesztett az eleje, a sok táncoló, éneklő fiú meg minden.. De újra kezdtem. Kicsit furcsa, de gonodolom, majd megszokom. Amúgy tetszik. :)
2013. nov. 27. 18:54
 9/9 Sakura:$$ ***** válasza:
Kuroshitsuji:Amint megláttam sebastiant rögtön belekezdtem ebbe az animébe.(elárulom csak érte néztem tovább *-*)Maga a történet nagyon tetszett.A grafikája nagyon szép,a karakterek személyisége nagyon egyedi.Amint megláttam a 2.évadot cigánykereket vágtam örömömben :DD.Bár a vége elég szomorú volt :'(.*Örök kedvenc marad*:) Ajánlom nagyon jó anime!!!
2013. dec. 22. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!