Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Még nagyon az elején járok,...

Még nagyon az elején járok, de Nami a One Piece-ből erős lesz, és fog is harcolni?

Figyelt kérdés

kb.10-20.rész között vagyok most

eddig minden animében a főszereplő(tudom,hogy Luffy a főszereplő,de Nami is az egyik) lány olyan gyenge!!legalább a mindenki előtt "szent" OP-ben ne legyen már ilyen :'(

2013. nov. 15. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen megerősödik nem ő lesz ugyan a csapat izma de az ő ereje is megfog mutatkozni :)
2013. nov. 15. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Fog tudni harcolni, de azt hiszem csak a Dial-októl lesz erős Skypea-n először. Amúgy hidd el lessz annyi kari a háborúban mint a jóég.
2013. nov. 15. 15:59
 3/12 A kérdező kommentje:

hála az égnek!!!nem tudjátok megmondani,hogy kb.melyik résztől???(nem pontosan,csak úgy körülbelül)

és köszi a válaszokat;)

2013. nov. 15. 17:58
 4/12 A kérdező kommentje:
1.-nek...a csapat izma tuti,hogy Luffy lesz!
2013. nov. 15. 17:58
 5/12 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani de szerintem így is ő marad a csapat leggyengébje attól még hogy megerősödik... De neki nem is az a feladata hogy harcoljon ott van luffy zoro sanji brook bár ő már nem olyan erős mint az első három de a legjobb law nagyon jó a karaktere második legjobb pedig zoro
2013. nov. 16. 00:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, keveset fog harcolni de lesznek szivatós képességei. Skypea-n és Enies Lobby-ban biztos hogy harcol. Skypean már nem tudom ki ellen, EL-ben Califa ellen. Egyébként mondom Marineforde-ban annyi remek kari lesz hogy kapkodhatod a fejed.

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 16. 08:45
 7/12 anonim válasza:
Nami is megerősödik. Már Arabastán is harcol egy gyümihasználó ellen. Fizikailag ugyan nem erősödik meg annyira, viszont képességek tekintetében talán a legsokoldalúbb arzenállal rendelkezik. A harcstílusa (pont mint Usoppnak) nem a nyers erőre, hanem az ellenfél megtévesztésére, gyenge pontjának megkeresésére, és az erre való támadásra támaszkodik.
2013. nov. 16. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Franky is erös :D és az egyik nagy kedvencem szerintem erösebb brooknál sokkal :D nami az idöjárást használja és az eszét nem az erejét :D Law egy távolsági harcos ellen nem sokat ér a roomal erös de szerintem luffy legyözné. Nami nem egy túl érdekes karakter majd nézzd meg a 11 szupernovát ök már tudnak valamit :D mondjuk közüllük urogue és capone elég gyengének tüntek és ha nincs vas kid is gyenge viszont hawkins-t apoo-t lawot és X-draket elég erösnek találltam igaz hogy kizaru és kuma ellen semmi esélyük nem volt de ki tudja milyen erössek lesznek :D
2013. nov. 17. 21:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis érdekes karakter Nami-is :) ő az eddig ismert legjobb Navigátor, tolvaj és térképész illetve kincstárnoknak se utolsó a csapat ellengethetetlen tagja
2013. nov. 17. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:
megnézném hogy nami mit csinállna pl akainu ellen
2013. nov. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!