Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki jó anime? Ajánlatok?

Valaki jó anime? Ajánlatok?

Figyelt kérdés
Örülnék pár horror animének. ^^ Egyébként én tudnám ajánlani az Anothert és a Nanát. :) A nanát gondolom nem kell bemutatni. :) Az Another RITKA JÓ anime. Bár 12 részes nagyon jól kivan találva a sztori, a szereplők, az, hogy pár információval megtud fordulni az egész történet. Köszönöm a válaszokat. ^^

2013. nov. 10. 12:42
 1/3 anonim válasza:
Naruto, Naruto Shippuuden :)
2013. nov. 10. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:

ha nana akkor mar Paradise kiss... Toradora, Ouran highschool host club, AnoHana, Nodame cantabile, Honey and clover, Chihayafuru, angel beats, Hyouka

Fullemtal alchemist, Gosick, Attack on Titan - szamomra a top 3

Sword art online, Steins gate, Shiki, Higurashi/Umineko no naku koro ni, Elfen lied, Death note, Kuroshitsuji, Mirai nikki, Hell girl, Baccano, Durarara, Rozen maiden, Wolfs rain, Chrono crusade

kb ennyi hirtelen, amik nekem tetszettek azok kozul amiket lattam

2013. nov. 10. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Zetsuen no tempest: the civilization blast (elgondolkodtato, osszetett, vannak olyan reszek ahol vegig dumalnak es csak csurik csavarjak a dolgokat de nekem nagyon bejott)

Mirai Nikki( tulelojatekrol szol, sok benne a ver es a meglepo fordulat. Elso komolyabb animem)

És a két örök kedvenc

2nd: Attack on titan

1st: K project (ANNYIRA JÓ HOGY AZ HIHETETLEN)

huh, most látom hogy horror animéket kértél. No mindegy, remélem lesz ezek kozul is olyan ami elnyeri a tetszésed.

Baccano (sok benne a ver, de ismeretlen okokbol mindig olyan jo kedvem lesz tole. Nagyon jo hangulata van, de oda kell figyelni mert kisse bonyolult)

To aru majutsu no index

To aru kagaku no railgun (jo kis lightos, nem sok figyelmet igenylo de izgalmas anime mind a ketto)

Durarara (bonyolult picit, mint a Baccano, de ennek komor, kissé lehangoló a képvilága. Nagyon ajánlom)

Code: Breaker (elég jó volt.. Egyszer. De akkor le sem birtam tenni a gepet. tehat probald meg)

2013. nov. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!