Szerintetek meg lehet tanulni?
Kemény munkával meg lehet tanulni még azoknak is, akiknek nincs tehetségük a rajzoláshoz. Én teljesen a nulláról kezdtem el, és olyan 5 év alatt fejlődtem arra a szintre, hogy már nem kell szégyellnem a rajzaimat. Érzelmileg kissé nehéz a dolog, amikor az ember órákon görcsöl egy vázlat felett, majd a papírt darabokra tépve a kukába dobja, aztán felkiált, hogy soha többet nem akar rajzolni, de másnap újra neki áll, de a papír újra a kukában végzi.
Kitartás kell hozzá. Nagyon sok, és akkor bárki megtanulhatja. :)
a 2 összefügg, aki tehetséges, annak kevesebb gyakorlás és idő kell,
de míg aki nem tehetséges annak nagyon sok gyakorlás és idő kell, sajnos sok nem tehetséges (akik ma már szépen rajzolnak azt...) csak embereket vagy arcokat rajzol, de a többiben gagyi szinten vannak, mert az megy nekik a legjobban, és így mást nem is akarnak rajzolni, pl.: (youtube) Sophie-chan
nagyon szépen rajzol ARCOKAT,de volt egy összefoglaló videoja, amiben 9 év fejlődését mutatta be, nagyon sokat gyakorolt, de kizárólag arcokat rajzolt, és a többit elhanyagolta, így az arcrajzolása GYÖNYÖRŰ és hibátlan lett (festés terén is) de a többi... tehát ha az ember gyengébb képességű, akkor oda kell figyelnie arra, hogy MINDENT tanuljon, pl beosztja magának,pl hogy:
ezen a héten most testet fogok rajzolni
ezen a héten házat fogok rajzolni
a másik héten ruhát fogok rajzolni
a tehetségeseknek más, mivel ŐK nem tehetségesek, csak automatizálják az agyukat, hogy mikor melyik agy félteket használják, (jobb agyféltekes rajzolás c. könyvből lehet megtanulni) magyarán MINDEN ember megtud tanulni szépen rajzolni BÁRMIT, csak nem mindegy, hogy hogy tanulja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!