Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Mirai...

Mi a véleményetek a Mirai Nikki c. animéről?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit zavaros...

2013. nov. 9. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Lili_22! Ne szóld le azt, amit csak a feléig néztél. A Mirai Nikki egy kegyetlen jó anime (a mangát nem olvastam, szóval arról nem alkotok véleményt), kicsit olyan, mint az Eredet, ha a feléig nézed csak, nem leszel tisztában semmivel, mert itt az uccsó pár részben lesz világos minden.

Amúgy meg aki azt mondja, hogy túl van bonyolítva, az menjen vissza Avatar-t nézni (mármint a filmet, amiben 166 percen keresztül arról van szó, hogy az emberek másik bolygóra mennek, és beépülnek csak azért, hogy aztán letaroljanak mindent), mert ez nem bonyolult, de nem is elég egyszerű ahhoz, hogy zenehallgatás és matekházi írás közben nézze az ember.

2014. márc. 8. 20:32
 12/12 Barna Zsófimofi válasza:
Sztem egy nagyon jó anime. Amennyi izgalom,romantika van benne (romantikára értem a rengeteg csókot) mindenkinek tudnám ajánlni.Az tény hogy egy egy kicsit bonyolult de ha átgondolja részletesen ÚGY hogy végig nézte akkor észre veszi hogy minden valamihez kötődik.Amúgy meg én egy olyan anime rajongó vagyok aki leginkább a romantikus animékért van oda....Számtalan romantikus animét megnéztem és szerintem egy romantikus animét csók nélkül nem nevezhetünk annak-Viszont ebben rengeteg csók van és méghozzá romantikus is...
2016. márc. 22. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!