Tudnátok nekem elvont, elgondolkodtató animéket mondani?
Már nagyon sok embert végigkérdeztem de olyan borzalmasakat mondtak... Eddig láttam (amiket imádok) : Elfen Lied,Death Note, Anohana, Another, Ezüst nyíl, Wolf"s rain,Nana,Princess of mononoke, Vándorló palota
Amit mindenki elsőre rávág de nagyon nem szeretem: Mirai Nikki,(egyből a közepébe vág, nem részletes semmi..)Code Geass (utálom benne a kort amiben játszódik, a világa ocsmány, Wolf's rainbe is de elvitte az izgalom) Vampire Knight (borzalmas nyálas..) Naruto (túl hosszú és vidám)
Fullmetal alchemist, Fullmetal alchemist Brotherhood, Gosick, Attack on titan
es hozzateszem, Amnesiat semmi esetre sem ajanlom, ha a Vampire knight nem tetszett, akkor az Amnesiatol agybajt kapsz :))
Szerintem a boku dake ga inai machi-t megéri elkezdeni, elég rövid (12 rész), de egy sötétebb, mélyebb, elgondolkodtatóbb anime.
Ugyanakkor, szeretnék javasolni egy sorozatot ami bár nem anime, de nagyon elgondolkodtató: Mr.Robot.
Code geass-t pedig, ha nem nézed meg, szerintem nem sokról maradsz le, én láttam és az első évad, meg a második évad fele tetszett, de aztán szerintem nem olyan jó, elgondolkodtató ugyan, de nekem nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!