Tudtok ilyen animét?
Figyelt kérdés
Olyan kéne, ami nagyon szerelmes, és vicces, és jó vége van, és nem olyan komoly... pl nem hal meg benne sok jó szereplő... és lehetőleg a fő cselekményszál a szerelemről szóljon :DD ja és ehetőleg magyar szinkronos kéne, mert barátnőmmel akarom nézni, és vele nem lehet feliratosat, mert mindig le kell álítani XD Pl megnéztem a Love Complex-et és azt nagyon szerettem... nem muszály, hogy iskolás történetelegyen, lehet akármilyen... Köszi aki segített :))2013. nov. 5. 14:42
1/5 anonim válasza:
Vampire Knight-ot ismered? Abba nincs túl nagy szerelmi szál, meg vámpíros is, de szerintem megéri. Bár egyéni ízlések. Bocs, de én feliratosakat nézek, szóval ennyit tudok.
2/5 anonim válasza:
nana
méz és lóhere
nodame cantabil
romeo x juliet
más szinkronosat nem tudok :/ én is ink feliratosat nézek
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettetek :)) A méz és lóhere tökjó :)) Meg a nana is:))
2013. nov. 5. 21:01
4/5 MorbidLittleReaper válasza:
A Junjou Romantica a legeslegjobb c: Neked is egész biztosan tetszene, nem annyira komoly, és nagyon szerelmes ;D Meleg szívvel ajánlom
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)))
2013. nov. 6. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!