Tudnátok nekem jó sulis animéket mondani?
Figyelt kérdés
Ilyen "sulis" animét szeretnék, vagyis hogy hétköznapi diákokról szóljon. Lehet vicces is, szomorú is, szerelmes is mindegy, csak jó legyen. Köszi :)2013. okt. 28. 09:24
1/7 anonim válasza:
Lovely Comlex, Another
szerintem ezek a legjobbak amik sulisak
2/7 A kérdező kommentje:
a Lovely Complexet láttam, tetszett is , viszont az Anotherről tudom hogy ilyen gyilkolászós és azt nem igazán szeretem
2013. okt. 28. 18:24
3/7 anonim válasza:
Tonari no Kaibutsu-kun,Suki-tte Ii na yo.Ez a kèt anime pont megfelel szerintem neked viccesek,szerelmesek. Jó szórakozást!
4/7 A kérdező kommentje:
a Suki-tte Ii Na Yo-t láttam, nagyon tetszett, a másikat viszont elkezdem köszi :)
2013. okt. 29. 14:41
7/7 anonim válasza:
Kaichou wa Maid Sama
Special A
Toradora
La Corda D'Oro
Gakuen Alice
Kimi ni Todoke
Karin
Uta no Prince Sama
Itazura na Kiss
Tonari no Kaibutsu kun
Ouran Koukou Host Club
Lovley Complex
Van a felsoroltak között olyan ami nem hétköznapi, de abban is van szerelem, iskola, olykor szomorúság.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!