Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Judge manga? (több lent)

Judge manga? (több lent)

Figyelt kérdés
Valaki nem tud a 18 fejezetről valami hírt? Mert csak 17-ig találom. Angolul kerestem,de semmi. Még nem fordították le japánról vagy csak én nem találom?

2013. okt. 27. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:

valóban az angol fordítás lesz a hiány.. Én is ismerem a mangát, de sajnos pont a fordítás hiány miatt nem néztem tovább, csak elfelejteném meddig láttam:s

Az utolsó angol fejezet Aug. 2-án jelent meg... és muszáj lesz várni rá. Amúgy befejezett manga, 6. kötet a záró rész.

Mellesleg lesz belőle egy live-action film:) bár ha jól értelmeztem csak a történet lesz benne az amit felhasználnak, mert mások lesznek a karakterek, szóval egy "friss" történetet kapunk. Én így is tárt karokkal várom, remélem lesz fordító;)

úgy, ahogy a mangára is:)

2013. okt. 28. 21:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat:) Kár,pedig kíváncsi vagyok,h akkor ki áll a dolgok mögött. A live-ról hallotam és várom is :D remélem legalább angolul fent lesz,mert az alap sztori nagyon megfogott :D
2013. okt. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!