Tudnátok nekem segíteni? Anime címeket kérnék. Leírom milyent kérnék.
hát most jól feladtad a leckét:D
Tudok ajánlani párat.
Vampire Knight. Olvastam, h csókolózós legyen mindenképp, hát ebbe most én nem emlékszek, hogy van-e, de romantikus féleség. Nekem nagyon bejött:) És a pasik is jók benne.:33
Ja, és ez 2 évados. ^^
Suki-tte li Na Yo. Ezt egyszerűen imádtam, szerintem nézd meg mindenképp. :DD
Inu x Boku SS és a Kamisama Hajimemashita ezeket imádtam nézni. mindenképp megnézendő számodra szerintem:D
Kaichou wa Maid-sama. Ezt nem is ragoznám. csodálatos anime, és Usui a srác benne, igen jó:DD + keveredik benne a romantika+humor. :)
Itazura Na Kiss. Ez az anime egy olyan tipikus buta lánya okos fiú páros. Alap, de szerintem nézd meg. Szintén imádtam ezt is.:) Aranyos kis anime, és van benne egy lökött anyuka:DDD verhetetlen :)
Lovely Complex. Utolsónak még ezt tudnám mondani, szerettem. Kétszer is megnéztem. :)
Remélem tudtam segíteni, szia!:33
Hát jól :D
Köszi ezeket még nem láttam :)
Amugy helyes fickók nem érdekelnek én is fickó vok xd
Lehet csajosnak tünt hogy romantikus meg csókolozás de hát na én nekem ez tetszik az animébe :)
Még1szer kösz :) Megnézem öket majd :)
Mivel úgy tünt az irásom mint ha lány lennék igy utolag ki jelentem : NEM VAGYOK HOMI ! csak hogy ne hogy az legyen :D
Csak az tetszik az animébe ha csókoloznak és ez a romantikusba szokott lenni.
akkor bocsáss meg:DDDD
nincsmit:)
Én még a kimi ni todoke-t tudnám ajánlani.Igaz itt összejönnek de csókra nem emlékszem szerintem nincs is.:///.
De attól függetlenül nagyon aranyos nem tudom hogy fiú fejjel mennyire értékelnéd.:)).Mindenesetre szerintem ,ha van kedved mindenképp nézd meg.^^
nem ismerek sokat, de van egy ami nagyon tetszett. 76 részes. romantikus. a neve: marmalade boy
nem olyan jó a grafikája, de a története nagyon tetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!